- הוסף לסימניות
באמת לא לנשום ! מושלם!!!!!!!!!!יצרתי לאחותי ספירת הגומר מהממת
כולם לא נשמווווו
באמת לא לנשום ! מושלם!!!!!!!!!!יצרתי לאחותי ספירת הגומר מהממת
כולם לא נשמווווו
תמונת יהלומים בגודל 40/60 ס"מאיך זה הולך בדיוק?
אשמח לדעת יותר פרטים
אשמח לראות תמונה, נשמע לי טווובתמונת יהלומים בגודל 40/60 ס"מ
מחולקת ל100 מלבנים קטנים, כל יום חושפים קטע אחד ומשבצים אותו.
בסוף מקבלים תמונה מושלמת, של הזוג.
כרגע במודיעין עילית וירושלים.איפה ניתן להשיג?
לאן לשלוח?אשמח לראות תמונה, נשמע לי טוווב
אפשר תמונה של הכרטיסי גירוד?
אני יכולה לשלוח במייל שמופיע במודעה...אפשר תמונה של הכרטיסי גירוד?
אשמח לקבל תמונהניתן להשיג אצלינו תמונת יהלומים. מחולקת למאה מקטעים.
שמשלימים תמונה של הזוג.
אהבתי את הרעיון. אפשר לקבל את המשפטים שרשומים מאחור?
היי אפשר לקבל את המשפטים שהיו רשומים מאחור?
יכולה לשלוח לי את זה בקבצים פתוחים?אם היא שמה מטפחת... אז אני עשתי את הרעיון הזה .
[לי אישית הוא התאים בגלל שהיינו קונות ביחד מטפחות במנגו כל התקופה שלפני חתונה
אבל אפשר לקחת את הרעיון ולהתאים אותו אלייך- אליה.
כן אבל אני לא בקטע לשלםואם היא אוהבת קפה... יש לי קובץ למכירה של ערכת ספירת הגומר לקפה...
אפשר על פי הכנה אישית.
לאיש לך אילוסטרייטור?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים