סליחה על ההקפצה. אשמח אם תכתבי מייל בו אוכל לתקשר איתך. אשמח מאד לקבל את הקובץ הפתוח של הקולה. תודה מראש!העלתי בעבר
הבאתי בזמנו עם ארגז קוקה קולה (ולמשקיעים- ליצור תויות תואמות ולהביא פחיות כמספר הימים)
לקובץ פתוח- (חלקית, נעלם המלא..) כתבו במייל hadassah <באופן זמני לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
עריכה- העיצוב נעשה לחתן ולכן המילה מודגשת. אפשר להוריד..
שלחתי לך בפרטיסליחה על ההקפצה. אשמח אם תכתבי מייל בו אוכל לתקשר איתך. אשמח מאד לקבל את הקובץ הפתוח של הקולה. תודה מראש!
אפשר גם?סליחה על ההקפצה. אשמח אם תכתבי מייל בו אוכל לתקשר איתך. אשמח מאד לקבל את הקובץ הפתוח של הקולה. תודה מראש!
ציטטת בטעות אותי. תבקשי מ @HLW מיתוג ועיצובאפשר גם?
אפשר גם?לקובץ פתוח- (חלקית, נעלם המלא..)
היי אפשר בבקשה לשלוח לי את הקובץ? להעלתי בעבר
הבאתי בזמנו עם ארגז קוקה קולה (ולמשקיעים- ליצור תויות תואמות ולהביא פחיות כמספר הימים)
לקובץ פתוח- (חלקית, נעלם המלא..) כתבו במייל hadassah <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
עריכה- העיצוב נעשה לחתן ולכן המילה מודגשת. אפשר להוריד..
היי אפשר בבקשה לשלוח לי את הקובץ? ל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תתזכרי לי אחרי החגgabayodelyaשטרודלgmail.com
אני ישמח לקבל את העיצוב המדהים של הקוקה קולה בבקשה!תזכרי לי אחרי החג
בעז"ה
שלחתיאני ישמח לקבל את העיצוב המדהים של הקוקה קולה בבקשה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים