עזרה ספירת הגומר לכלה

• הוסף לסימניות
עוד גרסה של אורגן.... הוספנו כל מיני משפטים שהכלה ביקשה

קבצים מצורפים

• IMG_6880.JPG
    IMG_6880.JPG
    5.8 MB · צפיות: 121
  • הוסף לסימניות
"
אוטוטו ואת איתו"
לחברה שלי עשו מסלול של וויז עם נקודות עצירה וזה מה שכתבו לה
אנחנו עשינו לחברה שלי - אספנו מ30 אנשים שקרובים לה וחשובים לה (חברות ומשפחה) מחזיקי מפתחות מכל הסוגים, בקשנו מהם מחזיקעם רעיון- ברכה מכתב או משפט חכם שהם רוצים לומר לה וזה יצא מדהים כי כל אחד לקח את זה לכיוון אחר.
עטפנו הכל בנייר עטיפה מוכן בצורת שקיק והשארנו רק את המחזיק בעצמו ותלינו 30 כאלה על חבל לאורך החדר עם בלונים והכל בצבעי אדום לבן-יצא מרשים מאד ויפה כי הרבה אנשים שמחו שנתנו להם הזדמנות לומר לה משהו לפני שהיא מתחתנת..
אם את רוצה אשלח לך תמונות בפרטי. וגם מה שכתבנו לה על זה.
@tovik
@כובע שמש יש לך אפשרות לשלוח תמונה של זה?
או כבר לא רלוונטי---

• הוסף לסימניות
אפשר רעיונות ל-40 יום לחתונה לכלה? משהו שאפשר להכין לבד [לא לקנות] למי שיש לצרף לי רעיונות, קבצים ותמונות תודה גדולה מאוד!!

• הוסף לסימניות
@כובע שמש יש לך את התמונות של המסלול עם הוויז?
רלוונטי עדיין?
אני ממש אשמח אם כן....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה