מידע שימושי ספירת הגומר-100 יום לחתונה

• הוסף לסימניות
מהיום מאה יום

• הוסף לסימניות
קניתי לאחותי שעון ספירה לאחור, (התחתנה לפני חודש)
תאמיני לי, שווה כל שקל!!!
גם מעוצב יפה וגם הכי פשוט לראות עוד כמה ימים עד לחתונה, יותר מכל הלוחות למיניהם...

• הוסף לסימניות
קניתי גם קופסא יפה לטישיו (הזמנתי מאליאקספרס)
הכנסתי לבפנים חבילת טישיון עם 100 ממחטות של 'משי טישיו' שכתוב צץ רץ,
וכתבתי ''נכון שזה 100, אבל זה צץ רץ''

• הוסף לסימניות
קניתי לאחותי שעון ספירה לאחור, (התחתנה לפני חודש)
תאמיני לי, שווה כל שקל!!!
גם מעוצב יפה וגם הכי פשוט לראות עוד כמה ימים עד לחתונה, יותר מכל הלוחות למיניהם...
איפה יש לקנות?

• הוסף לסימניות
יש לכן רעיונות? דוגמאות?
תודה!
תשלחי לי כתובת מייל אני אשלח לך משהו שעשיתי עם תמונה של חתן וכלה, (אני לא יוכל לשלוח לך את הכל אב ל דוג')
אם את רוצה אני יכולה לעצב לך,
אגב מישהי נתנה לי רעיות ל-150יום מהחתונה,
אומרים פרקי תהילים כמו א"ת ב"ש -היא אמרה לי שעשו לה לוח כזה וכתבו עליו כל יום איזה פרקי תהילים להגיד. לדוג: ביום ה150 פרקים: א' ו-ק"נ, יום 149 פרקים: ב' קמ"ט....
העיקר שיהיה המון מזל טוב, והרבה הצלחה בהכנות, ושיזכו לבנות בית נאמן בישראל!

• הוסף לסימניות
תשלחי לי כתובת מייל אני אשלח לך משהו שעשיתי עם תמונה של חתן וכלה, (אני לא יוכל לשלוח לך את הכל אב ל דוג')
אם את רוצה אני יכולה לעצב לך,
אגב מישהי נתנה לי רעיות ל-150יום מהחתונה,
אומרים פרקי תהילים כמו א"ת ב"ש -היא אמרה לי שעשו לה לוח כזה וכתבו עליו כל יום איזה פרקי תהילים להגיד. לדוג: ביום ה150 פרקים: א' ו-ק"נ, יום 149 פרקים: ב' קמ"ט....
העיקר שיהיה המון מזל טוב, והרבה הצלחה בהכנות, ושיזכו לבנות בית נאמן בישראל!
תודה!
ה100 יום כבר עברו והסתדרתי ב"ה.
האשכול הזה הוקפץ עכשיו.

• הוסף לסימניות
אצלינו עשו מתקן כוסות ח"פ ושמו חבילת כוסות על כוס כוס היה רשום סיפרה מ1 עד 99 ואת הכוס האחרונה שמו כוס דקה מאוד מזכוכית, וכתבו כשהכוס תישבר, תהיו מתחת לחופה...
ל150 יום ק"ן ציפורים מבייגלך מקלות מצופה שוקולד.

• הוסף לסימניות
יש למישהי מושג איפה אפשר לקנות את השעון של הספירה לאחור בירושלים??

• הוסף לסימניות
עיצבתי לחברה שלי את זה
100 יום.jpg

• הוסף לסימניות
מעצבת לוחות ל100 יום....
מי שמעוניין לפנות למייל
giti6164אין לכתוב כתובת מייל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה