כללי ספירת עמודי וורד

• הוסף לסימניות
יש אולי איזו דרך לספירת עמודים/תוים/מילים של קבצי מלל מרובים (וורד)?
סקריפט או משהו כזה?
די דחוף לי...

• הוסף לסימניות
בוורד -
סקירה / ספירת מילים / שם יש לך כל מיני אופציות.

• הוסף לסימניות
בוורד -
סקירה / ספירת מילים / שם יש לך כל מיני אופציות.

• הוסף לסימניות
תודה, את זה אני יודע...
כוונתי אם יש תוכנה או משהו שאפשר לבחור בעזרתם כמה קבצים ולקבל עליהם את הנתונים המשוקללים.

• הוסף לסימניות
אם יורשה לי לתפוס טרמפ על השאלה: האם יש אפשרות לדעת מס' מלים/תווים וכו' עד מקום מסוים בקובץ וורד? נניח, באמצע עמוד 6 מתוך 12 עמודים?
והאם יש אפשרות לדעת מס' מלים וכו' של הטקסט הראשי בלבד, ללא הערות?
(השאלה היא בקובץ עצמו. האפשרות להעתיק לקובץ אחר ושם למחוק את המיותר ברורה מאליה. מה שדרוש לי זה קיצור ההליך)
תודה.

• הוסף לסימניות
בוורד 2010 ואילך (הגיוני שגם ב2007) בוחרים את השטח הרצוי, ולמטה בצד ימין כתובים לך שני מספרים הימני - מספר המילים הכולל, השמאלי (עם לוכסן ביניהם) מספר המילים שנבחרו.
בנוגע להערות שוליים וכו' - ללחוץ פעמים על מספר המילים (בלי לבחור את הטקסט) ושם לסמן או לבטל סימון של הערות שוליים.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
גם בגירסאות הישנות של וורד זה היה.
טיפ נחמד שלמדתי מRCPRO: לפי משקל הקובץ אפשר לדעת כמה תוים יש בקובץ (הבנוי מטקסטים בלבד כמובן וAsci - [בשונה מיוניקוד]).
כל תו שוקל בייט. ולכן קובץ שהוא שוקל 6KB יש בו 6 אלף תו.

• הוסף לסימניות
תודה רבה! הארתם את עיני וחסכתם לי עבודה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה