דרוש מידע ספל/קערת פטנט לנטילת ידיים

• הוסף לסימניות
מחפשת איפה אפשר להשיג קערה+ספל לנט"י לילדים עם פטנט שהמים לא נשפכים.
מישהו מכיר דבר כזה? (ראיתי לפני שנים, לא יודעת האם עדיין קיים)
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אצלינו ממלאים מים בתוך בקבוק ליטר וחצי, סגור בפקק ומניחים בתוך קערה עם ספל
בבוקר מוזגים לתוך הספל ונוטלים לקערה
פשוט פתחנו את העינים, עד אז היו תקלות ומקרים של מים זורמים בין המיטות מידי פעם כשילד ירד לשרותים בלילה ולא שם לב וכד'

• הוסף לסימניות
לא רואה...

אפשר עוד פרטים? איפה קונים?
קונים את זה בכל טמבור נראה לי
מצרפת תמונה
גם אם מנענעים את זה או שזה נופל לא נשפך שום טיפה.מוצר פצצה.
וגם לא יקר בכלל עולה הספל + המכסה באזור ה-10 שקל
IMG_3644.JPG

• הוסף לסימניות
פרסמו לא מזמן פטנט כזה שנוטלים ידיים והמים נאספים לתוך שכבה מתחת לקערה -קצת קשה להסביר איך זה עובד.
יהודי מח'ו''ל המציא את זה.

מי יודע איפה קונים את זה? אני חייבת כזה לילדים שלי!

• הוסף לסימניות
פרסמו לא מזמן פטנט כזה שנוטלים ידיים והמים נאספים לתוך שכבה מתחת לקערה -קצת קשה להסביר איך זה עובד.
יהודי מח'ו''ל המציא את זה.

מי יודע איפה קונים את זה? אני חייבת כזה לילדים שלי!
מישהו יודע איפה קונים?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה