ספק אינטרנט מומלץ

• הוסף לסימניות
נגמרה לי ההתחיבות ב 012 ואני רוצה לעבור ספק.
013 לא בא בחשבון מכל כיוון שהוא (ואני מרשה לעצמי לצעוק לכולם תברחו מהם!!)
018 גם אני לא רוצה.
מה נשאר? וממה אתם מרוצים?

• הוסף לסימניות
מה רע ב013?
אני לא כ"כ סובלת שם
אין לי מניות שם בכלל....

• הוסף לסימניות
טריפל c
יותר משנה עם השירות שלהם, שירות מצוין, מהירות של 2.5 מ"ב זה 2.5 מ"ב, בלי כוכבים קטנים, סיפורים וכדו'
מחירים זולים. [החברה היחידה שאני מכיר שמוריד מחירים אחרי שנה]
חסימה של מורשת בתוספת 10 ש"ח לחודש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודיו ישר;694399:
מה רע ב013?
אני לא כ"כ סובלת שם
אין לי מניות שם בכלל....

את עוקבת אחרי התשלומים שלך? ההתחיבויות? הם לא גובים ממך יותר ממה שהתחיבת? כדאי לך לבדוק. ואני באמת לא מאלה שאוהבים להוציא שם רע. ומי שמכיר אותי אני מאד עדינה. אבל אחרי כמה סיפורים נוראיים על בשרי ובשר משפחתי בגזל של אלפי שקלים (!)
אני קוראת לכולם תברחו מהם!!! (הזהרתי אותם שאני אפרסם בכל מדיה אפשרית)

אבל באמת זה לא נושא האשכול ואין לי כמובן עניין להסיט אותו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלגנט;694408:
טריפל c
יותר משנה עם השירות שלהם, שירות מצוין, מהירות של 2.5 מ"ב זה 2.5 מ"ב, בלי כוכבים קטנים, סיפורים וכדו'

גם אני מצטרף להמלצה החמה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודיו ישר;694399:
מה רע ב013?
אני לא כ"כ סובלת שם
אין לי מניות שם בכלל....

הם לא ישרים כלל [בלשון המעטה...]

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלגנט;694408:
טריפל c

מה זאת החברה הזאת? וכמה אתם משלמים?
(אני בנתיב)
האם יש ניתוקים וכו'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;694415:
(אני בנתיב)
האם יש ניתוקים וכו'

רגע, בנתיב תכלו לקבל ספק חינם, דברו איתם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף הול;694417:

משהו חדש? הספק שלהם זה 018. לא?
מה זה חינם??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;694415:
(אני בנתיב)
האם יש ניתוקים וכו'
חברה שאולי לא שמעו את זה הרבה, אבל אמינות זה המילה הראשונה שלהם בכל הנוגע למהירות.

ניתוקים, תקלות, לא היה צורך להרים איליהם טלפון
מחירים לדוגמ' 2.5 מ"ב, 19 ש"ח כולל מע"מ,
בשנה שעברה שלמתי על החבילה הזאת 29 ש"ח.

רק לדבר אחד תשימי לב [לא קשור להם אלא לבזק] אם החלטת לשדרג את המהירות לרגל שינוי בין הספקים, חברת בזק מאד אדיבים ומציעים לך עסקה כוללת, דהיינו שאתה משלם ישיר לבזק, תשתית פלוס ספק, ובזק מעבירה את התשלום להחברה, אבל המחיר שבזק מציעה יקר בכמה שקלים יותר מאשר החברה עצמה, אז אפשר להגיד תודה עם חיוך לבזק ולשלם יישרות להחברה עצמה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלגנט;694408:
טריפל c
אגב, הם לא מחחלי שבת?:mad:

• הוסף לסימניות
אתרוג /רימון הוא ספק אינטרנט.
למה ללכת לחברות מחללי שבת ולהזמין בנפרד סינון?

• הוסף לסימניות
מי שומר שבת בדיוק? אתרוג ורימון (מבית 013)? :)

הייתי מנוי כמה וכמה שנים לנטוויזן (013) ודווקא השירות והמחירים שם מעולים. החברה משתדלת מאד.
אבל - בכללות היתה לי שם בעיה רצינית, כל חודש הייתי צריך לשבת שעות על הקו עם נציגיים שלהם, שוב ושוב, בגלל ניתוקים וסיבוכים.

ברימון היה זוועה, גם ניתוקים חוזרים ונשנים, ולא היה עם מי לדבר!

לפני כחודשיים, החלטתי לעבור לבזק בינלאומי, לשלם כמה שקלים יותר, אבל - הנשימה שלי נרגעה. אפס ניתוקים, ואיכות מעולה. דווקא שירות הלקוחות לא הכי אי אי אי. אבל מה לעשות, אני צריך טלפון ואינטרנט, ולא אנשים נחמדים.

• הוסף לסימניות
018- עובד חלק ומצוין. שרות הלקוחות בסדר גמור. המחיר כולל נתיב- סביר מאוד. שומרי שבת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלי אלימלך;694790:

הייתי מנוי כמה וכמה שנים לנטוויזן (013) ודווקא השירות והמחירים שם מעולים. החברה משתדלת מאד.
אבל - בכללות היתה לי שם בעיה רצינית, כל חודש הייתי צריך לשבת שעות על הקו עם נציגיים שלהם, שוב ושוב, בגלל ניתוקים וסיבוכים.

לפני כחודשיים, החלטתי לעבור לבזק בינלאומי, לשלם כמה שקלים יותר, אבל - הנשימה שלי נרגעה. אפס ניתוקים, ואיכות מעולה. דווקא שירות הלקוחות לא הכי אי אי אי. אבל מה לעשות, אני צריך טלפון ואינטרנט, ולא אנשים נחמדים.

רימון / אתרוג זה מבית 013? מי המציא את זה?
יש להם היום שותפות מסויימת איתם, אבל הם ספק עצמאי שומר שבת, שאין עוד דבר כזה בארץ.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלי אלימלך;694790:

אני ברימון וכמעט ואין ליבעיות איתם!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף הול;694417:
אני בנתיב, מה זה אומר ספק בחינם? הם לא הציעו לי כזה דבר...

• הוסף לסימניות
הייתי ברימון/אתרוג וחזרתי לנתיב+018

חינם זה אומר שנתיב עולה לחודש 25-35 ש"ח וזה כולל ספק 018 למי שרוצה... דהיינו גם אם תהיה בספק אחר תשלם אותו דבר...

אם תרצה 10 מגה במקום 2.5 זה יעלה עוד כ10 ש"ח לחודש.

עזבתי את אתרוג גם בגלל סינון לא מספיק בכלל (מלא חורים בכל מיני פינות) ומסובך מאוד (אתרים מאובטחים וכו') וגם בגלל איכות קו גרועה ושירות נוראי.

נתיב מאוד השתפרו בגירסה החדשה והסינון מאוד יעיל. גם השירות נראה מצויין (בינתיים).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה