ככלל, גלישה דרך סים לא מומלצת בימים אלו.וגם מחירים לגלישה דרך סים של סלקום (או שהמחירים זהים אצל כולם)
עבור מייל בלבד
כיום לוקחים על הקטנה 10 שח.019
שירות מצוין גם בשתיים לפנות בוקר ולא לוקחים עמלה על סים, הגדלת הגלישה, הקטנה ,וכו, מה שנכוויתי בחברות אחרותצ!
לא כתוב שם מחיריםכאן יש את כל המידע על מחירים
ספקי אינטרנט שמחברים לנטפרי – ויקי נטפרי
wiki.netfree.link
שינו את הדףלא כתוב שם מחירים
לא כתוב שם מחירים
בגלל שהמחיר הוא לא הדבר היחיד, ובד"כ משקף שירות לקוי, נטפרי לא רצו לתת לזה יד - לכן הסתירו.שינו את הדף
כמה מגה? כולל ראוטר?בגלל שהמחיר הוא לא הדבר היחיד, ובד"כ משקף שירות לקוי, נטפרי לא רצו לתת לזה יד - לכן הסתירו.
בכל אופן אני ב-RL יוצא הכי זול אם תשתית גם דרכם (סה"כ 101 כולל נטפרי).
סים גם הייתי דרכם, כי הייתי צריך קליטה של חברת פלאפון, יוצא יקר יותר משאר החברות, אבל לפחות עבד (לא כמו התקופות הקשות שהיו אצל האחרים).
יש לי ראוטר שלי, לא שאלתי אותם.כמה מגה? כולל ראוטר?
כי הבנתי שב019 100 מגה זה 99 ש"ח וראוטר עוד 4 ש"ח השכרה. ונראה לי יש חברה שיושבת על תשתית של הוט ויוצא 90 לחודש.
איך משיגים כזה שירות אצל RL, התעניינתי אצלם היום והם מציעים לי רק שירותי ספק ב37 ש"ח לחודש , ולחפש תשתית אצל בזק או נטויז'ןבגלל שהמחיר הוא לא הדבר היחיד, ובד"כ משקף שירות לקוי, נטפרי לא רצו לתת לזה יד - לכן הסתירו.
סים גם הייתי דרכם, כי הייתי צריך קליטה של חברת פלאפון, יוצא יקר יותר משאר החברות, אבל לפחות עבד (לא כמו התקופות הקשות שהיו אצל האחרים).
מי הספק?איך משיגים כזה שירות אצל RL, התעניינתי אצלם היום והם מציעים לי רק שירותי ספק ב37 ש"ח לחודש , ולחפש תשתית אצל בזק או נטויז'ן
בכל אופן, האם השירות שלהם רציף - כי מאז שעברתי לאינטרנט של תשתית רק צרות יש, ניתוקים בלי סוף עד שגם הטכנאים של בזק אמרו שזה כבר לא שייך אליהם אלא לספק או לראוטר שלי, וכיון שאין לי שום ענין לפרנס אותם ב20 ש"ח נוספים לחודש, אשמח לדעת אם יש אופן שעובד
לא כתוב שם מחירים
כשמשעמם, אפשר לבדוק כאן, לעבור על כל אחד מהספקים.....
כאן ניתן לראות את היסטוריית הדףבגלל שהמחיר הוא לא הדבר היחיד, ובד"כ משקף שירות לקוי, נטפרי לא רצו לתת לזה יד - לכן הסתירו.

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים