אני יכול להתחבר ממחשב אחר בבית לנטפרי עם קודהחסימה של נטפרי על המחשב או על הראוטר?
לא זה לא אומר.אבל בעצם שאני מתחבר ממחשב חדש אני צריך להוריד מהאתר של נטפרי תעודת אבטחה
אז אולי זה על המחשב?
ראוטר חדש ודאי יעבודא"כ אין אפשרות לסינון אחר.
מה שאפשר לעשות זה להוריד את נטפרי מהראוטר ואז מצד הראוטר זה אינטרנט פתוח רגיל ואז אפשר לשים חסימה של נטפרי על מחשב אחד וחסימה אחרת על מחשב אחר.
רק צריך לקחת בחשבון שאם אתה מכניס מכשיר אחר הבייתה הראוטר ללא חסימה
ספק חדש ודאי יעזורא"כ אין אפשרות לסינון אחר.
מה שאפשר לעשות זה להוריד את נטפרי מהראוטר ואז מצד הראוטר זה אינטרנט פתוח רגיל ואז אפשר לשים חסימה של נטפרי על מחשב אחד וחסימה אחרת על מחשב אחר.
רק צריך לקחת בחשבון שאם אתה מכניס מכשיר אחר הבייתה הראוטר ללא חסימה
בעיקרון אין בעיהראוטר חדש ודאי יעבוד
ספק חדש ודאי יעזור
בעצם ספק אחד לנטפרי ואחר לסינון אחר
נכון?
איך עושים שלא יעשה בעיותבעיקרון אין בעיה
אבל עם שני הראוטרים יושבים על אותו מדם [קו האינטרנט] לפעמים עושה בעיות
הפיתרון שרושמים לכל ראוטר כתובת IP שונה. אני לא מבין בזה כ"כ אבל תשאל את הספק אינטרנטאיך עושים שלא יעשה בעיות
החסימה לא על זה ולא על זההחסימה של נטפרי על המחשב או על הראוטר?
אלא על מה?החסימה לא על זה ולא על זה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים