כללי ספרוני חב"ד - פרטים בבקשה...

• הוסף לסימניות
מכירים את הספרונים שחב"ד מפיצים כל ל"ג בעומר?
אשמח מאוד אם מישהו שיצא לו לעצב אותם או את העמודים הנספחים שלהם בעבר ייתן לי קצת פרטים לגבי העימוד.
מה גודל העמוד ברוטו? כמה שוליים להשאיר? בלידים? סימני חיתוך?
הלקוח שבשבילו מבוצעת העבודה לא בארץ והעבודה צריכה להשלח לדפוס - אין לי מושג איזה...
כל פרט יעזור.
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
ברק מפורום איור אייר עכשיו ספרון עבורם, בטח ידע למי להפנות אותך.

• הוסף לסימניות
הוא כבר ניסה לעזור לי באישי אבל מי שהוא הפנה אותי אליו לא ידע...
תודה בכל אופן.
מי שעדיין יכול להשיג לי את הפרטים - יבורך!

• הוסף לסימניות
תפני למרכז צבאות ה' במספר:
077-6462770

• הוסף לסימניות
לא עונים שם...
בכל מקרה נתת לי רעיון.
הסתכלתי בתוך הספרון וכתוב כך:
ניקוד, עיצוב עטיפה וגרפיקה: אב"י פרלשטיין.
הדפסה וכריכה: מאירי.

אם מישהו יודע את הטלפונים שלהם - אשמח לקבל.

• הוסף לסימניות
ORi770 מהפורום עיצב את הספרון של צבאות השם. תנסי באישי.

• הוסף לסימניות
זה לא נראה לי של "צבאות ה'" - לא מצאתי להם איזכור בספרון של שנה שעברה...
יש מקדימה לוגו "צעירי חב"ד".

• הוסף לסימניות
אין קשר בין הספרונים המדוברים לספרונים שברק מאייר.
את הספרונים מעמד ומעצב ר' אב"י פרלשטיין. מספר הטלפון הנייד שלו הוא: 0544500132.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
בהחלט יש קשר!
יוצאים ספרונים ע"י צבאות השם אותם מעצב ori770 ומאייר ברק

כמו כן יוצאים ספרונים ע"י צא"ח אותם מעצב אב"י פרלשטיין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה