ספריה בבני ברק

• הוסף לסימניות
למישהו יש/ מכיר ספריה טובה בב"ב באזור ר' עקיבא שאפשר לקחת בה ספרים על בסיס תשלום לספר ולא צריך מנוי?
תודה:)

• הוסף לסימניות
כילדה אני זוכרת שהיה שם ברחוב צפניה או זכריה.
זה נסגר?

• הוסף לסימניות
יש ברח' יהושע
אשאל את אחותי פרטים מדוייקים ואכתוב לך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילה בסלע;840235:
בבני ברק אין ספריות. (לא) נעים להכיר.
דווקא כן -
גמח ספרים נחמת לאה
מהרל 10 03-5782246
(יום שני בלבד)
בתשלום קבוע של 20 ש"ח לשנה...
תהנו!

• הוסף לסימניות
חבר'ה בררתי על כל הנ"ל. 8 מדפים של ספרי קריאה עדיין לא הופכים את הכתובת הזו להיות "ספריה"! ספריה אני מתכוונת למקום בו אפשר לשבת, לבקש כל ספר בכל נושא (עיוני, רפואי, קודש, מקצועי וכדו') ולקרא, לצלם וכו'. מינימום שיש בירושלים כמעט בכל שכונה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילה בסלע;840371:
חבר'ה בררתי על כל הנ"ל. 8 מדפים של ספרי קריאה עדיין לא הופכים את הכתובת הזו להיות "ספריה"! ספריה אני מתכוונת למקום בו אפשר לשבת, לבקש כל ספר בכל נושא (עיוני, רפואי, קודש, מקצועי וכדו') ולקרא, לצלם וכו'. מינימום שיש בירושלים כמעט בכל שכונה.

נו נו... עדיין לא השלמת עם זה שאת גרה בבני ברק ולא בירושלים.
ואגב, 8 מדפים עדיפים מכלום, לי בכל אופן.

• הוסף לסימניות
יש בסמינרים השונים, תנסי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י וידאו פלוס;840375:
נו נו... עדיין לא השלמת עם זה שאת גרה בבני ברק ולא בירושלים.
ואגב, 8 מדפים עדיפים מכלום, לי בכל אופן.

חחח הבעיה ש-8 מדפים נגמרים ב-18 שבועות...
וחוץ מזה, למה לי להפנים עובדה מרה כל כך? כאחת שוחרת קריאה הייתי שמחה מאוד להיות שותפה בהקמת ספרייה עירונית מכובדת כיאה לעם הספר היושב בעיר התורה והחסידות.

מביש שעד עכשיו לא חשבו על זה (או: חשבו, אבל לא עשו זאת...).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chanish;840428:
יש בסמינרים השונים, תנסי

לא לכולם יש רשות כניסה, מלבד לספריית צ'רנסקי בת"א. לא נשמע מוגזם קצת?! בשביל עבודת BA עלי ללכת להתלכלך באוניברסיטת בר אילן???

• הוסף לסימניות
זה באמת תמוה שאף לא אחד מראשי העירייה שלנו חשב, שמן הראוי להשקיע בפיתוח ספריה עירונית. ואגב, לא מדובר בכספי ארנונה, כי אם בכספים יעודיים, שניתנים כתמיכה מהממשלה לכל רשות ציבורית. נכון שפיתוח המשאבים והמקום גוזל אנרגיה ודורש מאמץ, אבל עדיין מדובר בצורך ולא במותרות.
יש איזו ספריה בבני ברק, שאולי מכונה ספריה עירונית. בפועל, לא מומלץ לשלוח לשם ילדים לבד. אם רוצים לפקח על תוכן הספרים שהילדים נחשפים אליהם.

• הוסף לסימניות
תנסי במרכזיה של סמינר גור ברח' הרצוג. אין מאד הרבה ספרים, אבל מינימום לעבודת BA יש שם וכמדומני שיש להם שעות לקהל הרחב.
03-6150400 נתב 4 שלוחה 215

• הוסף לסימניות
יש ספריה במתנס באברבאנל
יש שם ספריה כללית, תורנית, אנגלית וגם חומר לימודי

אפשר לשבת ויש ספרניות שיכולות לעזור

אני הייתי שמחה למצוא באזור ויזניץ ספריה לילדות בגילאי 9-12 עם מגוון נבחר וגם ספרי קומיקס לגילאים נמוכים יותר אבל עוד לא מצתי משהו

• הוסף לסימניות
קיצורו של דבר: זעיר פה וזעיר שם, ואין הקומץ משביע את הארי.

• הוסף לסימניות
הספריה העירונית של בני ברק נמצאת בתל אביב.....:)

חני

• הוסף לסימניות
כמו שכתבה הנ"ל - לא מומלץ לילדים בכלל, אך יש כמעט הכל (חוץ מספרים חרדיים למהדרין...) וזה בבית במברגר. בשביל עבודות וכו' יכול להיות שזו הכתובת.
ושוב, במרכזיה בסמינר גור יש מיפתוח לפי נושאים הרמב גבוהה ביותר, כך שהחיפוש ממוקד וקצר יותר.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילה בסלע;840560:
לספריית גור מותר לכולם להיכנס?
יש להם שעות שהם נותנים כניסה חופשית. תבררי זה הכי טוב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה