דרוש מידע ספרייה בסלון. עץ או גבס? ואם יש תמונות להשראה

• הוסף לסימניות
למה זה תיסכל אתכם ?
אני תכננתי ספריה מעץ,
הגעתי לנגר,
הנגר אמר לי שאין כזה עובי כמו שאני מדמיינת, וגם אם הוא יעשה את זה זה יעלה לי בסביבות 40K
יום למחרת כבר שלחתי את התוכנית לקבלן שיעשה את זה מגבס,
אחרי שהספריה קמה, קיבלתי הצעה מחנות רהיטים ב17K ש"ח,
אני לכתחילא העדפתי מעץ, מכל המעלות.
הייתי פזיזה מידי :(
תכלס יצא בסדר בסוף. הכל משמים!

• הוסף לסימניות
מצטרף להנ"ל....
גוון הריצוף שלי הוא אפור (שבור מעט ולא ממש אפור 'קר') עם גידים לבנים,
צבע הקירות בבית הוא 1534P של טמבור - גוון עדין של אפור שבואו משהו כזה.
הנגר ממליץ לקחת את הספריה או גוון מתחת לקיר או גוון מעל, מה אומרים המומחים????
גם המטבח שלי הוא אפור חמים בשילוב עץ (סהרה ננו של פורמקס), אז אולי לקחת אותו גוון מש לספריה?

• הוסף לסימניות
@טרמפיסט - מה עשיתם בסוף? אנחנו בדיוק באותה התלבטות. (עומדים לצבוע את הבית בצבע 1534P).
ושאלה כללית לגבי הצבע - האם אתם מרוצים? האם לא כהה מדי?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
@טרמפיסט - מה עשיתם בסוף? אנחנו בדיוק באותה התלבטות. (עומדים לצבוע את הבית בצבע 1534P).
ושאלה כללית לגבי הצבע - האם אתם מרוצים? האם לא כהה מדי?
נראה כהה רק בהתחלה ביחס ללבן, לאחר הצביעה מתקבל מדהים!!! כל מי שנכנס לבית פשוט נדהם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה