ספריית גבס לסלון

• פותח הנושא m&m
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
דברי איתי באישי
אני לא מפנה לקוחות להדמיות, אני מטפלת בזה, וזה לוקח הרבה זמן ההלוך חזור ולהסביר בפרוטרוט.

• הוסף לסימניות
לגבי מחיר- תכנית לספריה פשוטה הגיוני לעשות ללא הדמיה היות שבד"כ אין הרבה משחקי עומק ותאורות, אפשר באוטוקאד לתת מעט צבע להבנת החומרים, עושה זאת פעמים רבות, ואז הגיוני לקחת סביבות 500+ לכזו עבודה, כמובן שלא יכלול ביקורי שטח וליווי אלא מקסימום פעם ראשונה ללמידת השטח ומדידתו.
ככל שמורכבות הרהיט עולה- מחיר תכנונה ועיצובה עולה בהתאם וגם הצורך בהדמיה מתגבר.
ממליצה מאד לכל מעצבת ללמוד (באופן עצמאי ובסיסי לחלוטין) תכנת הדמיה כלשהי כגון סקצ'אפ/ רוויט (למי שיש ידע בסיסי, אחרת לא קל להתחיל איתה), היום אני יכולה ל'החיות' תכנית בתלת מימד בפרק זמן של 10-15 דק' כולל חומרים בסיסיים, ברמת תלת מימד ולא הדמיה ריאליסטית מה שבד"כ מיותר להבנת הרעיון.
ולמה ללמוד ולא לשלוח להדמיה חיצונית? דבר ראשון- זה מייקר משמעותית ללקוח את העסק ולא תמיד בפרופורציה למחיר הרהיט כולו.
שנית- כשאת מייצרת את ההדמיה- את יכולה לשחק איתה תוך כדי, לבחון אפשרויות שונות, לבדוק ב'לייב' את ההשפעה שלה בחלל ועוד... קשה מאד להגיע לתהליך כזה כאשר מישהו חיצוני מבצע את ההדמיה.
ואם נחזור לתמחור- ספריה מורכבת לא אמורה לעבור את טווח ה-2500 ש"ח לדעתי, אלא אם בכח רוצים לכלול כמה ביקורי שטח + יציאה לבחירת חומרים, מה שמיותר בעיני ברוב מוחלט של המקרים בהם ניתן להסתפק בפגישה אחת מקסימום 2 ואת כל השאר לנהל מרחוק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה