ספריית גבס פינתית לסלון

• הוסף לסימניות
רוצים לנצל את הפינה כמה שיותר
כולל ויטרינה
מצ"ב התשריט של הסלון מסומן הפינה של הספריה (השולחן והספות לא ממקומות כמו שרואים כאן)
אורך הקיר הקצר 1.20 בקיר הארוך הכי הרבה יכולים בערך 1.50 (אולי קצת יותר)

סקיצה בית.png

יש לכם רעיונות?

• הוסף לסימניות
למה דוקא בפינה את הספריה?
למה לא ככה?
1713038452195.png

• הוסף לסימניות
רוצים לנצל את הפינה כמה שיותר
כולל ויטרינה
מצ"ב התשריט של הסלון מסומן הפינה של הספריה (השולחן והספות לא ממקומות כמו שרואים כאן)
אורך הקיר הקצר 1.20 בקיר הארוך הכי הרבה יכולים בערך 1.50 (אולי קצת יותר)

צפה בקובץ המצורף 1627099

יש לכם רעיונות?
אתם גרים שם? זה באמת הסידור רהיטים שלכם?
כי השולחן נראה ממש ממש קטן, בכלל כל הרהיטים בשרטוט בלי פרופורציה אמיתית. (אין פה מידות לסלון)
וזה משנה לספריה, כי אם באמת השולחן הרבה יותר גדול ואתם שמים אותו שם, אני לא חושבת שבאמת יסתדר לכם גם ספריה באותו פינה.

• הוסף לסימניות
כן אנחנו גרים כאן😉
הרהיטים לא כמו שבציור
הספה מתחת החלון והשולחן עגול וקטן יחסית ועמוק יותר לתוך הסלון... הבנת אותי?

• הוסף לסימניות
תחשבו על ספריה בהירה וצרה - 30 ס"מ

• הוסף לסימניות
אני הייתי עושה עמודת ספרים בכל קיר
ואז בפינה ויטרינה אלכסונית מעמודה לעמודה.

• הוסף לסימניות
תחשבו על ספריה בהירה וצרה - 30 ס"מ
תודה, כן אפילו 28 ס"מ בעקרון.
אני הייתי עושה עמודת ספרים בכל קיר
ואז בפינה ויטרינה אלכסונית מעמודה לעמודה.
תודה, חשבנו על זה אבל בעלי טוען שנוצר שאין מקום לכל הספרים...ויש לו כמות סבירה
רוצה שגם יהיה עוד מקום לעתיד בעז"ה.

יש עוד רעיונות?
אולי תמונות להשראה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה