ספריית PHP לניהול משתמשים

• הוסף לסימניות
שלום, האם יש מי שמכיר והתנסה בספריית PHP לניהול משתמשים, שמתאימה גם לאחסון שיתופי ?

• הוסף לסימניות
וורדפרס :p

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ואם תעזוב את PHP ותמשיך לשפה אמתית כל שהיא, אז בכלל תהיה שמח ורוקד :)

• הוסף לסימניות
ואם תעזוב את PHP ותמשיך לשפה אמתית כל שהיא, אז בכלל תהיה שמח ורוקד :)
בלו"ז הצפוף שלי אני בקושי מצליח לסיים משימות שלקחתי...
ואם כבר, על מה אתה ממליץ ? ולמה יש ביקוש ?

• הוסף לסימניות
לא באתי להמליץ על משהו ספציפי. אם תרצה שפה נוספת באמתחת שלך, קח משהו שקורץ לך. כמובן, צריך לקחת בחשבון גם את העניין העסקי (ולכן אולי כדאי לך להישאר עם PHP :cool: ). למשל, יכול להיות שRust היא שפה סופר מעניינת וסופר מבטיחה וסופר כו׳ אבל אם אתה עובד עם לקוחות פרטיים (ואין בכוונתך לזוז למשהו יותר רציני) וצריך לגמור פרויקטים לבד או או אולי עם שניים שלושה שותפים, אז ככל הנראה תצטרך לבחור מתוך php,node js, python
אני פשוט באופן אישי שונא את PHP , ונראה לי שכל שפה אחרת היא יותר טובה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כבר נשברו על זה לא מעט קולמוסים...

אני ממליץ לך באון אישי לא להחליף תוכנית בשלב זה, תמשיך להתקדם בPHP,
אחרי שבאמת אתה מרגיש שוחה במושגי הקוד קח לך שעה ביום ללמוד שפה אחרת (יהיה node או מה שלא יהיה).

הסיבה: הבלבול גרוע מהכל.
ולכן אם התחלת בPHP שנה מגמה רק לאחר שיהיה לך ידע רחב במושגים תכנותיים יהיה לך הרבה יותר קל לגלוש לשפה אחרת.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
כבר נשברו על זה לא מעט קולמוסים...

אני ממליץ לך באון אישי לא להחליף תוכנית בשלב זה, תמשיך להתקדם בPHP,
אחרי שבאמת אתה מרגיש שוחה במושגי הקוד קח לך שעה ביום ללמוד שפה אחרת (יהיה node או מה שלא יהיה).

הסיבה: הבלבול גרוע מהכל.
ולכן אם התחלת בPHP שנה מגמה רק לאחר שיהיה לך ידע רחב במושגים תכנותיים יהיה לך הרבה יותר קל לגלוש לשפה אחרת.

בהצלחה.
תודה, הלוואי שאני אדע PHP עד הסוף קודם כל. עוד לא מצאתי הדרכה חרדית בנושא.

• הוסף לסימניות
תודה, הלוואי שאני אדע PHP עד הסוף קודם כל. עוד לא מצאתי הדרכה חרדית בנושא.
זה המסלול שלי

html - css - js - jquery - php - wp development - בתשלום (ח"פ או מנוי ל6/12 חודשים)

php

laravel

להיום אני יכול לומר לך שזה מאוד טוב בשביל html css js - בתשלום חודשי (מנוי)

והכי חשוב
לחפור ולחפור ולחפור ולחפור ולחפור ולחפור ולחפור (ctrl+c ctrl+v * 1000000K :) )

• הוסף לסימניות
זה המסלול שלי

html - css - js - jquery - php - wp development - בתשלום (ח"פ או מנוי ל6/12 חודשים)
אני אוחז בשלבים המתקדמים של השתיים האחרונים (php - wp development) אגב דילגת על בוטסראפ.
php
לא עובר כמעט יום שאני לא נכנס לאחד מאלו (סתם בגלל שאני לא מתרגל מספיק את השמות של הפונקציות בע"פ, מתי יש מקף אמצעי ומתי לא...;))

והכי חשוב
לחפור ולחפור ולחפור ולחפור ולחפור ולחפור ולחפור (ctrl+c ctrl+v * 1000000K :) )
...כבר 3 שנים + אלמנטור פרו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

ייעוץ בבחירת Stack למשרד רו"ח

היי לכולם,

אנחנו מאפיינות מערכת למשרד רואי חשבון עם כ-35 עובדים (מנהלי חשבונות ומבקרים) ומנהלים.
הלקוח פסל את Monday.com על הסף בגלל עלויות הרישוי הגבוהות (מודל ה-Seats של מאנדיי יוצא יקר מאוד בהיקף כזה).

אנחנו מחפשות חלופה שתהיה מצד אחד חזקה מספיק לניהול דאטה מורכב (מעל 1,000 תיקים, אוטומציות גבייה, מעקב סטטוסים), ומצד שני כלכלית למשרד.

כיוונים שחשבנו עליהם:

Airtable + Interfaces: להגדיר רק 3-4 עורכים (מנהלי המערכת) וכל שאר העובדים יעבדו דרך ה-Interface.

השאלה: האם למישהו יש ניסיון עם היכולות החדשות של ה-Interfaces לעריכה? האם זה מספיק נוח לעובד "שטח" שלא רואה את ה-Grid?

Airtable כ-Backend + פורטל חיצוני: חיבור של האיירטבל ל-Softr או Glide כדי לייצר אפליקציית עבודה לעובדים בעלות גלובלית.

מערכות ישראליות (Origami / Fireberry): האם המחיר שם באמת יוצא תחרותי כשמגיעים ל-35 משתמשים?

הדרישות הקריטיות:

ניהול דאטה רלציוני (קשרים בין תיקים, לקוחות, שנות מס).

אוטומציות

חוויית משתמש פשוטה לעובדים (שלא כולם טכנולוגיים).

נשמח לשמוע ממי שהטמיע פתרונות דומים – מה ה-Stack הכי כלכלי לדעתכם למספר משתמשים כזה? האם הייתם הולכים על Airtable או שיש "סוס שחור" אחר שפספסנו (אולי אפילו פתרונות No-code אחרים)?

תודה מראש על העזרה!
  • תודה
Reactions: שמואלזון1 //
11 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה