מידע שימושי ספרים באנגלית למכירה

• פותח הנושא תא
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בירושלים.
רובם נראים חדשים לגמרי.
20ש''ח -The Mysterious Journey by Moshe Wienberg
70 ש''ח- Mystery in Spain by Devorah Rosen
55 ש''ח-Carers Ltd. by Ruthie Pearlman
45 ש'ח- Take a Chance by Chavi Ernster
75 ש''ח- Out of the Woods by Libby Lazewnik

וכן חדר 210/ נ. בראון 15 ש''ח

• הוסף לסימניות
את יכולה לפרט קצת על הספרים?
אני מחפשת ספרים מעניינים באנגלית ולא בשפה גבוהה מידי.

• הוסף לסימניות
הייתי אומרת שכולם יותר לנוער מאשר למבוגרים (ולכן אני לא חושבת שהשפה כל כך קשה)
The Mysterious Journey - מסופר על ילד בתחילת ה1900 בנו יורק שפוגש אומן ובסוף מוצא את עצמו טס למקומות רחוקים בעולם
Mystery in Spain - סיפור על ילדים בזמן האינקוויזיציה
Carers Ltd - שוטר יהודי באנגליה שמנסה להציל את הקהילה היהודית
Take a Chance - היה סיפור בהמשכים בבינה ילדים לפני שש או שבע שנים, מסופר על ילדים שהולכים לבקר קשיש והסיפור חיים המרתק של הקשיש
Out of the Woods- סיפור שמלמד על כוחן של מילים ושמירת הלשון מארגון ׳חפץ חיים׳

• הוסף לסימניות
Carers Ltd ספר מרתק ומותח מאד, רק למי שאוהב מתח ומעט דם ורצח. מתאים גם לנשים בהחלט.

• הוסף לסימניות
מוכנה להוריד מכירים למי שמעוניין, למרות שספרים באנגלית הם מאד יקרים בארץ.

• הוסף לסימניות
אני מעוניינת בחלקם :)
המכירה בירושלים בלבד?
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
אני יכולה אולי גם לבית שמש... אבל כן, בירושלים.

• הוסף לסימניות
אני מעוניינת בשלושת הראשונים...
(רלוונטי?)

• הוסף לסימניות
אוקי, לא ידעתי.
תודה בכל אופן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה