פנאי ספרים חדשים ~ אדר-ניסן תשפ״ו

זה ספר של נ ארי, יצא לפני כמה שנים
לא יודעת אם פורסם ואיפה
זה פורסם בקראט
אני לא זוכרת בדיוק מה זה היה
אבל סוף הקיץ בעיני הכי יפה של נ. ארי עד כה.

אמור להיות בחנויות כבר.
באתרי הספרים כבר יש - אולי בגלל המלחמה יש עיכוב באספקה לחנויות עצמן. (אם באמת אין עדין בשום מקום)

פסח.

מישהו יודע למה באתר של יפה נוף אין את הספר מולקרב של בראב?
ומישהו ראה אותו בחנויות?
או כמו של שיר סביון, צריך לחכות קצת?
גם אני שמתי לב לזה. בכללי יפה נוף מקבלים לדעתי מאוחר יותר. אין אצלם עדיין שום ספר חדש. לא של א בראב ולא של שיר סביון וכדו. אבל נראה לי שהחנויות מקבלות קצת אחרי האתר....

זה פורסם בקראט
אני לא זוכרת בדיוק מה זה היה
אבל סוף הקיץ בעיני הכי יפה של נ. ארי עד כה.
כנ"ל. ספר מעולה!
כוכב 5 (גם של נ ארי) שמתפרסם בקטיפה היה מיוחד מאד אבל הרצח של רויזי מעורר מחאות כמעט כמו מותו של יקוואל...

מישהו יודע למה באתר של יפה נוף אין את הספר מולקרב של בראב?
ומישהו ראה אותו בחנויות?
או כמו של שיר סביון, צריך לחכות קצת?
בחנות של אור החיים יש של שיר סביון מולקרב ועוד ספרים חדשים

צפה בקובץ המצורף 2190212

סדרת המתח החדשה של הסופר צפניה בינדר חונכת ז'אנר חדש בספרות המתח החרדית: מתח ערכי! – שישה סיפורי מתח קוטביים, אמביוולנטיים ומנוגדים, וכולם כאחד מותחים את הדמיון עד הקצה ומסעירים את המצפון עד הקשקש האחרון.

פרופסור שהקים על אי בודד מיזם 'התנתקות רגשית' לאבות המעוניינים למחוק את כל רגשותיהם כלפי צאצאיהם. – חוקר המשטרה המבריק זיו בליקמן שמושאל אל המחלקה היהודית בשב"כ כדי לפצח חקירת הצתת בית בכפר פלסטיני ומשתמש ב'חוקרני' הממוחשב (הבוגדני!) שיסייע לו לפצח את החקירה. – היעלמות המאגר הביומטרי שבו אגורים פרטיהם של מיליוני אזרחי ישראל.

'קסדות הלילה', סדרת המתח החדשה של אמן-המתח צפניה בינדר, מספקת סיפורי מתח מותחים וערכיים שיאבנו אתכם מרוב תדהמה ומתח, יעירו בכם עוצמות גבוהות של סקרנות ודריכות, ועל הדרך גם ישביחו את סולם הערכים הפנימי שלכם. בדוק.

במיומנות נדירה הופך צפניה בינדר את המתח לערכי, את השאלות שאיתן מתמודדים הגיבורים למהותיות, ואת הסיפורים ליצירות מופת שמהדהדות זמן רב בקרב הקוראים.
ישנה שמועה, שמדובר במוישה גוטמן, עם ז'אנר חדש.

בס"ד

שמחה ומתרגשת לומר לכם שהספר כבר הגיע לחנויות!

1771841158736.png

זו הדמנות מצוינת להגיד תודה רבה לכל מי שעקב אחרי הסיפור בנאמנות ראויה לציון :)
הידיעה שיש מי שקורא את מה שאני כותבת בהחלט דירבנה ועודדה אותי לכתוב.
לא יכולתי לבקש פלטפורמה מוצלחת יותר לשתף בה את הסיפור.

...

בס"ד

צפה בקובץ המצורף 2195627

...
וואו, סוף סוף אני יכולה להגיב על הסיפור הנדיר הזה
קראתי כל פרק וחכיתי בכל פעם לפרק הבא
סיפור מהמם וכתיבה מושלמתתת

והכריכה יפה ברמותת

בס"ד

צפה בקובץ המצורף 2195627

...
מזל טוב!
הסיפור היה יפיפה!!
מעריכה סופרים חדשים עם אומץ ותעוזה שהגיעו ממקום רגיל ונורמלי לחלוטין:)
מכינה לספר מקום של כבוד בארון בין יחידאי לזה כבר סיפור אחר.

מישהו קרא את חופשי חופשי של שרי רובל?
איך הוא?
מוצלח כמו מלך הטרולים? אותו סגנון?

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה