אני מכיר אישית את הסופרת, וקראתי את הספר פשוט מטורף!!! ממליץ בחום!!!צפה בקובץ המצורף 2191711
הסיפור הזה עורך לנו היכרות עם לורה, אזרחית קנדית, שאימצה בבלי דעת תינוקת
שנחטפה מהוריה. פרקי הסיפור חולפים בין סמטאות חייה של ג'ני, התינוקת המאומצת –
שעל ילדותה מעיב יחסו המתנכר של האב המאמץ.
ג'ני, שהופכת עם השנים לבחורה איכותית, רגישה ובעלת לב זהב, משתוקקת להקים בית
מלא אושר ושמחה, אבל— קושי רגשי "מתקיל" אותה.
במקביל, חייו של יוסף, בן למשפחה אמידה מהקהילה היהודית-סורית בברוקלין, עוברים
טלטלה עזה, בלתי נתפסת, כשאשתו חלשת-האופי נוטשת את ביתה ואת עמה.
לאחר מסע תלאות של גיבורי הסיפור, רגע לפני שמשאלת ליבם הגדולה עומדת להתממש – אירועים שהתרחשו שנים רבות לפני כן, והתנכלויות של גורמים בעלי כוח מופרז, מאיימים על עתידם.
אם נהניתם מספריה הקודמים של הסופרת מירי יגלניק (ה. מתן) – נולד לעוף, בורחת
במעגלים ומחסום כיסופים, מן הסתם תרצו להצטרף גם אל המסע רב-התהפוכות של
גיבורי הספר הזה.
על מה בגדול מסופר שם?סיימתי בשבת את 'פה ושם' של דבורי רנד.
מיוחד. באמת בקצב שונה מכל הספרים של דבורי...
הכי אהבתי את הנושאים שפתחה שם - נתנה מלא תובנות.
אני חושבת שגברים יתחברו ממש.
ואין, אין על השמות שדבורי נותנת לדמויות (צפלון, קיסם, חח הצחיק אותי)
ישראל פלר מוציא משהו נראה טובתנו לי רעיון להביא ספר מתנה לבחור בן 16
תולעת ספרים!!
מהספרים החדשים כמובן..
אני צריכה ספר עם עלילה לא פחות ממעולה.
תודה
את הספר החדש של מירי יגלניקתנו לי רעיון להביא ספר מתנה לבחור בן 16
תולעת ספרים!!
מהספרים החדשים כמובן..
אני צריכה ספר עם עלילה לא פחות ממעולה.
תודה
בראש האשכול יש קישורהי,
אפשר קישור לטבלת אקסל של הספרים שדיברו עליה פה?
היא כתבה שבסופ"ש רק יהיה זמין.מישהו יודע איפה החדש של ליבי קליין זמין לקניה?
איפה היא כתבה?היא כתבה שבסופ"ש רק יהיה זמין.
כןאיפה היא כתבה?
פה באתר?
איך הוא בהשוואה ל"עגור הברונזה" "המלך הבא בתור" ו"אל חזור"?השורדים של מ' קינן.
אינלי מושג. לא קראתי, רק ראיתי שנמכר באושר עד.איך הוא בהשוואה ל"עגור הברונזה" "המלך הבא בתור" ו"אל חזור"?
(מ"מי ימצמץ ראשון" קצת התאכזבתי)
עוד לא לחנויות.צייד ראשים של חוי בר הגיע לאור החיים
הכי קרוב למלך הבא בתוראיך הוא בהשוואה ל"עגור הברונזה" "המלך הבא בתור" ו"אל חזור"?
(מ"מי ימצמץ ראשון" קצת התאכזבתי)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים