פנאי ספרים חדשים ~ אדר-ניסן תשפ״ו

תנו לי רעיון להביא ספר מתנה לבחור בן 16
תולעת ספרים!!
מהספרים החדשים כמובן..
אני צריכה ספר עם עלילה לא פחות ממעולה.
תודה

קראתי את קודקס מאוד יפה הרבה מתח ומסתורין כמו מנזרים וערים שקועות מתחת למים והרבה ידע

צפה בקובץ המצורף 2191711
הסיפור הזה עורך לנו היכרות עם לורה, אזרחית קנדית, שאימצה בבלי דעת תינוקת
שנחטפה מהוריה. פרקי הסיפור חולפים בין סמטאות חייה של ג'ני, התינוקת המאומצת –

שעל ילדותה מעיב יחסו המתנכר של האב המאמץ.

ג'ני, שהופכת עם השנים לבחורה איכותית, רגישה ובעלת לב זהב, משתוקקת להקים בית

מלא אושר ושמחה, אבל— קושי רגשי "מתקיל" אותה.

במקביל, חייו של יוסף, בן למשפחה אמידה מהקהילה היהודית-סורית בברוקלין, עוברים

טלטלה עזה, בלתי נתפסת, כשאשתו חלשת-האופי נוטשת את ביתה ואת עמה.

לאחר מסע תלאות של גיבורי הסיפור, רגע לפני שמשאלת ליבם הגדולה עומדת להתממש – אירועים שהתרחשו שנים רבות לפני כן, והתנכלויות של גורמים בעלי כוח מופרז, מאיימים על עתידם.

אם נהניתם מספריה הקודמים של הסופרת מירי יגלניק (ה. מתן) – נולד לעוף, בורחת

במעגלים ומחסום כיסופים, מן הסתם תרצו להצטרף גם אל המסע רב-התהפוכות של

גיבורי הספר הזה.
אני מכיר אישית את הסופרת, וקראתי את הספר פשוט מטורף!!! ממליץ בחום!!!

סיימתי בשבת את 'פה ושם' של דבורי רנד.
מיוחד. באמת בקצב שונה מכל הספרים של דבורי...
הכי אהבתי את הנושאים שפתחה שם - נתנה מלא תובנות.
אני חושבת שגברים יתחברו ממש.
ואין, אין על השמות שדבורי נותנת לדמויות (צפלון, קיסם, חח הצחיק אותי;))
על מה בגדול מסופר שם?

חזרתי לעדכן על הספר סברס של עדינה בר לב אחרי שקראתי אותו כולו מרכיכה לכריכה
קראתי בנשימה עצורה
כל פרק אמרתי רק עוד פרק ורק עוד פרק... מטורף הספר
כתוב מהמם. מותח במידה נכונה. פשוט מושלם.
שונה מהעלילות הקלאסיות ואת זה מאוד אהבתי. קצת מחוץ לקופסא

והנה תגובה של הבת שלי שקראה את הספר:
וואו!!!!
עדינה,
השערת אותי ערה עד 4 בלילה...
לא יפה מצידך ;)
סוף סוף עלילה קצת אחרת, מגוונת...
באמת ספר ממש ממש יפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
התחברתי לדמויות, הכתיבה פשוט יפה ומחברת, התחברתי לאגם ממש..!!
את פשוט אלופה!!!!!
תוציאי עוד ספרים, טוב?

ולא, אין לי מניות בספר הזה, בכלל לא.
רק קראתי ספר טוב, ובאתי להמליץ

1774177736108.png

כולם מבינים שבת סמינר נורמלית לא אמורה להרגיש שמישהו מיומן עוקב אחריה ברצינות כבר שבועות. גם אתי מבינה את זה. ולכן היא מעדיפה לשתוק את עצמה וזהו.
כשהמציאות מתחילה להיסדק, אתי מגלה שהדמיונות שלה הם האמת המבהילה ביותר.
המבטים המפוחדים של הוריה והשתיקות המתוחות בבית – הם רק תחילתו של מסע שבו כל מה שידעה על עצמה זקוק לאתחול מחדש.
כשכמעט דבר לא נשאר, נאלצת אתי לעזוב את כל המוכר והקרוב. היא יוצאת להציל חיים של אמא שמעולם לא רצתה לפגוש בה.
קשה לגבות שהמטוס שלך ברח, הקושי גדול הרבה יותר כשאת בארץ זרה וזו טיסה ראשונה שלך. הידיעה הזו לא עוזרת לאתי כשהיא מגלה את עצמה בארץ זרה, בחברת יסדה קטנה שזקוקה לעזרה רפואית דחופה, ומחוץ לחדר נשמעים דיבורים בערבית.
בבית, בארץ ישראל, בני המשפחה שלה חוגגים ואתי נמצאת לבדה. ארץ זרה; בית חולים ענק; לונה פארק מבהיל.
זה אינו סיפור או סרט, זוהי מציאות חיים שאתי נקלעה לתוכה ומתוכה היא לומדת איך לבחור בטוב גם כשכל הדרכים נראות חסומות, איך ליצור עתיד כשהעבר שלך נכתב מחדש.
'לא אמרתם שזה כבד' – מהטוב והבטוח ועד לגלגלהענק הגדול בעולם – מסע עוצר נשימה על זהות, הקרבה, והאומץ לבחור בטוב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה