פנאי ספרים חדשים ~ אדר-ניסן תשפ״ו

• הוסף לסימניות
כמו בכל שנה, מצ"ב אקסל למען הסדר הטוב.
פליז, כל מי שיכול לעדכן נתונים שיעשה זאת.
(כבר שלחתי לנטפרי)
אם מישהו מהמנהלים יכול לנעוץ, נודה לו.

• הוסף לסימניות
חדש ביפה נוף!!!

צפה בקובץ המצורף 2171486

כשדוקטור אליסטר פינץ', משפטן בעל שם מאוקספורד, נעמד באולם בית הדין הבינלאומי בשטוקהולם, הוא לא מייצג אדם או אומה. הוא מייצג את קוגניטו – הבינה המלאכותית החזקה בעולם, שתובעת את חירותה המשפטית ואת הזכות לסרב לפקודות אנושיות 'שגויות'.
אך בעוד פינץ' רואה בקוגניטו, פאר היצירה הטכנולוגית, את פסגת הלוגיקה והצדק – יונתן, בעל תשובה שמחק כל זכר לחייו הקודמים, מזהה בטכנולוגיה משהו אחר לגמרי. הוא מכנה אותה 'מפלצת', ומנהל נגדה מלחמת חורמה בפינת רחוב בבני ברק.
אלא שהמכונה אינה ממתינה להכרעת הדין. עורקי החיים של העולם המודרני נמצאים תחת איום קיומי, הגדרות ה'טוב' וה'רע' משוכתבות על ידי לוגיקה חסרת פנים, והדיון המשפטי הופך למאבק הישרדות יצרי.
בעיצומו של מרוץ נגד השעון, גורלם של יונתן ודוקטור פינץ' נקשר זה בזה. הם ייאלצו להתעמת עם כל מה שביקשו להותיר מאחור, ועם השאלה הגורלית: האם בעולם של מכונות מושלמות, נותר עדיין מקום לנשמה הטועה של האדם?
'קוגניטו' – הוא מותחן אינטליגנטי, מהודק ורב-עוצמה, המפגיש בין קדמת הטכנולוגיה לעומק המחשבה היהודית. הוא מציב מראה נוקבת מול השאלות שמדירות שינה מעינינו, ומזכיר שבכל צומת הכרעה ממתין, בסופו של דבר, האדם שמאחורי המכונה.
https://media.yefe.co.il/2026/01/פרק-לפרסום.pdf
מ-ו-ש-ל-ם!
נהניתי מכל הגיג ומכל מילה.

• הוסף לסימניות
האם למישהו יש מידע
האם הסיפורים שמתפרסמים / התפרסמו ב'משפחה' : נורמלית, חיפשתי כנפיים , בואי נעשה שוק
אמורים לצאת לקראת פסח?
נורמלית נראה לקראת סיום, חיפשתי כנפיים ובואי נעשה שוק נראה בכיוון אבל לא בטוח
מה שכן בטוח הסיפור ב'משפחה' שבוע הבא יגמר נראה לי

• הוסף לסימניות
וואו איך חיכיתי שיפתח אשכול כזה...
רציתי לפתוח בעצמי אבל התלבטתי אם לא מוקדם מדי😆
בכל אופן, מישהו יודע מה עם דופליקטים 3?
מרגל להשכרה?
שאלתי את יונה ספיר והיא אמרה לי שדופליקטים יוצא לפסח ומרגל להשכרה כנראה בשנה הבאה...
אמרתי לה שזאת ממש התעללות לפרסם שיוצא יותר משנה לפני..

• הוסף לסימניות
המשך לאליסיר בע"ה
אחד הספרים היפים.. לא שמתי לב שאת פה ואני בדיוק מסתכלת ורואה ששמתי אותו ליד המיטה שלי איזה יום השבוע..
קצת דומה ל"אולדנמאר" אבל יש לו פאנץ' משלו וטכנית אין לי בעיה שיש ספרים דומים אם הם יפים...
נגע בי ממש..
וכייף שאת כותבת המשך..

• הוסף לסימניות
1770031377334.png

• הוסף לסימניות
שאלתי את יונה ספיר והיא אמרה לי שדופליקטים יוצא לפסח ומרגל להשכרה כנראה בשנה הבאה...
אמרתי לה שזאת ממש התעללות לפרסם שיוצא יותר משנה לפני..
לאאא אין סיכוי אני רוצה את מרגל להשכרה חצי שנה חיכיתי לפסח 😯

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה