פנאי ספרים חדשים ~ אדר-ניסן תשפ״ו

1772959482857.png

"היכולת שלך להאט זמן תעמיד אותך בסכנה תמידית. רובי, את חייבת להסתיר את זה. זה לא התפקיד שלך להציל את העולם. תבטיחי לי?"

"השיער שלי שונה, העיניים שלי בולטות, וכולם יודעים שהיו לי כוחות על. בכל פעם שאני מסתכלת במראה, אני מדמיינת שוב איך העיניים של כולם נעוצות בי. מתי זה השתנה כך?"

"תושבי העיר, ברגע זה ממש, מתהלכים ביניכם מאות בעלי כוחות שמסתירים את היכולות שלהם, ומהווים סכנה לשלום הציבור. חייבים לפקח עליהם!"

"רובי… אף אחד לא מסתכל עליך. כולם עסוקים במה שקורה על הבמה… תאטי את הזמן, עכשיו!"

להפוך מילדה לנערה זה לא פשוט, ולעשות את זה עם כוחות על – זה אפילו יותר מסובך. בעיר של רובי, שבה יש – כפי שמסתבר – עוד בעלי כוחות מלבדה, קורות תאונות מסתוריות. למרות הפחדים שכובלים אותה, רובי מנסה להבין – האם התאונות הן רק צירוף מקרים, או שמישהו מנסה לחבל בחייהם השלווים של תושבי העיר?

ים, שמנהלת משרד חקירות פרטי, פרופסור הנדל, שיש לה עניין לא פתור עם בת משפחה מהעבר, דידו, שאחותו התאומה מתכננת את המזימות שהוא מבצע, בתיה, ילדה נטושה שאיבדה את הזיכרון, ורובי דניאל, גיבורת הספרים הקודמים – הם רק חלק ממארג דמויות, כוחות על, אירועים מסתוריים ורגשות אמיתיים שכל מתבגר יזדהה איתם.

קופסה שחורה 3, סיפור פנטזיה אורבנית, דרמה ואקשן – התפרסם בהמשכים בעיתון משפחה, וזכה לאהדת הקהל.

1772962253337.png

מִי לֹא מַכִּיר אֶת הוֹד נְסִיכוּתוֹ פּוֹנְפּוֹן, יוֹרֵשׁ הָעֶצֶר שֶׁל מַמְלֶכֶת סִימְפוֹנְיָה?

מִי לֹא הִצְטָרֵף אֵלָיו בְּמַסְּעוֹתָיו הַמְּרַתְּקִים וּגְדוּשֵׁי הַהַרְפַּתְקָאוֹת, בְּדֶּרֶךְ שִׁבְעַת הָאוֹצָרוֹת?

אֶל סֵפֶר זֶה, הַשְּׁלִישִׁי בְּסִדְרַת הַפְּלָאִים, מַגִּיעַ הַנָּסִיךְ פּוֹנְפוֹן כְּשֶׁבְּתֵבָתוֹ שִׁשָּׁה אוֹצְרוֹת נְסִיכוּת נְדִירִים שֶׁאָסַף בְּעָמָל בְּמַסְּעוֹתָיו הַקּוֹדְמִים.

אַךְ כְּשֶׁהַקַּרְקַע נִשְׁמֶטֶת מִתַּחַת לְרַגְלָיו וְהוּא מוֹצֵא אֶת עַצְמוֹ לָכוּד בִּידֵי אוֹיְבָיו, נִרְאֶה כִּי אִבֵּד הַכֹּל!

כְּשֶׁהוּא שָׁבוּי בִּכְלוּב זָהָב, מוּל אִיּוּמֶיהָ שֶׁל 'מַלְכַּת לֵב הָאֶבֶן', בְּמַסְלוּל בַּלָּהוֹת בֵּין שׁוֹר לַחֲמוֹר וְאֵינְסְפוֹר אֱגוֹזִים לְפִצּוּחַ, עִם הַכְתָּרָתוֹ לִ'נְסִיךְ הָעֲבָדִים' שֶׁל הַזִּיהַגָאנְד וְגַם בְּמַעֲמַקֵּי מִכְרֶה מִסְפַּר שְׁמוֹנֶה מְעוֹרֵר הַחַלְחָלָה – מְגַלֶּה פּוֹנְפוֹן מֵחָדָשׁ אֶת אוֹצְרוֹתָיו הַנִּצְחִיִּים שֶׁל בֶּן מֶלֶךְ.

סֵפֶר זֶה, הַחוֹתֵם אֶת סִדְרַת דֶּרֶךְ שִׁבְעַת הָאוֹצָרוֹת, יִקַּח אֶתְכֶם לְמַסָּע חַי, צִבְעוֹנִי וּמַפְתִּיעַ, סוֹעֵר מִכָּל קוֹדְמָיו.

בּוֹחֲרִים לְהִצְטָרֵף? אַתֶּם כְּבָר בַּדֶּרֶךְ!

מְנֻקָּד וּמְאֻיָּר | מֻדְפָּס בְּצֶבַע מָלֵא | מַתְאִים לִילָדִים בְּגִיל 9-99

1772962938170.png

"היא באה אליי בשקט, נבוכה, יושבת ולא מדברת. אני מזהה אותה. זוכרת בדיוק את ההרגשה. ככה הייתי. ככה כולנו. לא בדיוק בדיוק כמובן, כל אחת והסיפור שלה, כל אחת והכיסוי שלה. כל אחת והלבוש שלה במסע הנוכחי. הפלא הוא מספר הכיסויים שקיבלנו והסתירה שביניהם."

גילי ילדה אהובה אבל היא לא יודעת את זה, וגם לא מרגישה. היא חיה בתחושה מנותקת, מעמידה פנים של חיבור וזרימה, והפער קשה לה. - בין גברת במברגר לחברות מהסמינר, בין החיים בבית למחשבות הפרטיות, מתבגרת גילי ועוברת מסע מיוחד ורגיש, המשותף לרבות מאיתנו – נערות מתבגרות ונשים שהיו כאלה ועדיין זוכרות.

גילי ילדה אהובה הוא ספר על הפער בין החוץ והפנים, ועל הדרך שעוברת נערה מן החשש אל הביטחון, מן הסגור אל הנפתח, מן הלבד אל השיתוף.

זהו סיפורו של מסע פנימי שנכתב בכנות ובגילוי לב, משתף ברגשות עדינים ועמוקים, אבל מביא את המציאות על קולותיה, צליליה והנפשות הפועלות בה, בזרימה נעימה, טבעית ומלאת חיים.

אשמח לקבל חוות דעת על הספר "תוהו מחושב" של תהילה נבו.
הספר הקודם שלה "שקיעת החושך" - היה מושלם!!

אם יש מי שקרא את החדש שלה נשמח מאד לשמוע..

כתבו כאן על הספר סברס מאת עדינה בר לב?
אם לא אהיה הראשונה. אם כאן, אתן גיבוי חיובי.
אמנם לא קראתי את כל הספר עדיין. אבל מרפרוף מהיר וקריאה של חלקים פה ושם הוקסמתי מהכתיבה הזורמת, היפה, המושכת. מהעלילה המעניינת והכל כך נוגעת להרבה מהציבור בישראל כיום. ז'אנר שהלוואי והיה ממנו עוד. הספר מבליט את הניואנסים החרדיים מחד ומחדד את הבורות וחוסר הידע שבציבור הכללי.
מחכה מאוד כבר לרגע שאוכל לקרוא ברוגע דף אחר דף.
אשוב לעדכן עוד.
בינתיים- נראה שווה ממש. ממליצה מאוד.

מישהו יודע אם הספר של נ ארי (נראה לי סוף הקיץ) הגיע כבר לחנויות?
אני קניתי ביפה נוף ב''ב. ספר סוף הדרך!!!! מרתק שנון ומצחיק ממש. משלב דילמות חשובות והמון הומור. כתיבה משעשעת ממש. לא יכולתי להפסיק לקרוא.... ממליצה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה