- הוסף לסימניות
גם אני קניתי וכבר הספקתי לגמוראני קניתי ביפה נוף ב''ב. ספר סוף הדרך!!!! מרתק שנון ומצחיק ממש. משלב דילמות חשובות והמון הומור. כתיבה משעשעת ממש. לא יכולתי להפסיק לקרוא.... ממליצה.
באמת ספר יפה
היו קטעים שממש צחקתי
ממליצה ממש
גם אני קניתי וכבר הספקתי לגמוראני קניתי ביפה נוף ב''ב. ספר סוף הדרך!!!! מרתק שנון ומצחיק ממש. משלב דילמות חשובות והמון הומור. כתיבה משעשעת ממש. לא יכולתי להפסיק לקרוא.... ממליצה.
תהילה נבו החדש, מישהי קראה? קוראים לו תוהו מחושב.
הקודם שלה היה שווה.
אני באמצע לקרוא.אשמח לקבל חוות דעת על הספר "תוהו מחושב" של תהילה נבו.
הספר הקודם שלה "שקיעת החושך" - היה מושלם!!
אם יש מי שקרא את החדש שלה נשמח מאד לשמוע..
קראתי אותו, נהניתי מכל רגע!כתבו כאן על הספר סברס מאת עדינה בר לב?
אם לא אהיה הראשונה. אם כאן, אתן גיבוי חיובי.
אמנם לא קראתי את כל הספר עדיין. אבל מרפרוף מהיר וקריאה של חלקים פה ושם הוקסמתי מהכתיבה הזורמת, היפה, המושכת. מהעלילה המעניינת והכל כך נוגעת להרבה מהציבור בישראל כיום. ז'אנר שהלוואי והיה ממנו עוד. הספר מבליט את הניואנסים החרדיים מחד ומחדד את הבורות וחוסר הידע שבציבור הכללי.
מחכה מאוד כבר לרגע שאוכל לקרוא ברוגע דף אחר דף.
אשוב לעדכן עוד.
בינתיים- נראה שווה ממש. ממליצה מאוד.
בחורה שמתחתנת צעירה ויולדת שלישייהמה הסגנון של הספר "סוף הקיץ"?
עלילה? על מה מדובר?
לעומת דבורי רנד נגיד,קראתי אותו, נהניתי מכל רגע!
ספר פשוט נדיר, גם אחרי שסיימתי חשבתי עליו המון וקראתי שוב קטעים שאהבתי...
לדעתי אחד הטובים.
אבל העלילה מעניינת? מושך לקרוא שוב?בחורה שמתחתנת צעירה ויולדת שלישייה
כל מיני קטעים מהחיים שלה..
כתיבה שנונה וקורעת
ממליצה ממש!!
איפה זה המדף היהודי שכתוב באקסל?
דבורי,בקרוב מאד מאד, אי"ה ורק בכוחו.
תודהציטוט מהאתר:
נראה לי שזה לא כ"כ עלילתי (הדגש הוא לא על העלילה)אבל העלילה מעניינת? מושך לקרוא שוב?
תודה
אפשר קישור?
ואו, סוף סוף אני יכולה להגיב על הסיפור הנדיר הזה
קראתי כל פרק וחכיתי בכל פעם לפרק הבא
סיפור מהמם וכתיבה מושלמתתת
מזל טוב!
הסיפור היה יפיפה!!
מעריכה סופרים חדשים עם אומץ ותעוזה שהגיעו ממקום רגיל ונורמלי לחלוטין
מכינה לספר מקום של כבוד בארון בין יחידאי לזה כבר סיפור אחר.
תודה רבה רבה לכן, מחמיא ומשמח לשמוע!תודה ששיתפת פה על ההוצאה לאור, כך אני יכולה להגיב לך!
אין לי הרשאה לפורום כתיבה אבל קראתי כל פרק בדריכות וחיכיתי לפרק הבא
אהבתי ממש אתה סיפור ואת הכתיבה היפה שלך!
תודה שננת לנו הזדמנות לקרוא אותו כך
המון הצלחה בהמשך!!!
תחת איזה שם מופיעים הספרים שלך?אני בשלבי עריכה סופיים.
מקווה שיהיה מוכן לפסח הקרוב.
היו עיכובים רבים. אבל עושים את מרב המאמצים.
פרטים על הספר יגיעו כשאדע שהספר יהיה באמת מוכן בזמן.
אם לא. לחגים הבאים...
ספר הביכורים שעתיד לצאת יצא בעז״ה תחת השם: שמואל לוינגר.תחת איזה שם מופיעים הספרים שלך?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים