פנאי ספרים חדשים ~ אדר-ניסן תשפ״ו

אז לא אגיד, רק תודה :)
שתמיד תזכו לעזור ולשמח את ישראל!
אפילו אחותי שנכה עם כיסא גלגלים,
ולא אוהבת לקרוא שמעה את הספר שלך ודיי רצתה לקרוא אותו..
(האמת שהייתי שמח לקרוא אותו אבל אין לי תקציב לזה…
אני בד״כ לוקח ספרים מהספריה ואין אותו עדיין)

בלת''ק
כמי שרשומים לניוזלטר של מיה קינן, היא מוציאה ספר לפסח.
וכלשונה:

"ומה יהיה בפסח?

גם אם לא התחלתי לנקות לפסח (ולא! לא התחלתי! מה פתאום!) הספר לפסח כבר נמצא בתהליכי הוצאה לאור... ספר של סיפורים לא-קצרים, שמאפשרים להנות ממה שאנחנו אוהבות בספר שלם, בלי להישאר ערות כל הלילה. תענוג שלא כל חובב קריאה יכול לפרגן לעצמו...

כך שיש למה לחכות :) "

איך קוראים לספר היא לא ציינה, לצערי. בקרוב!!!!!!
א. אני מנויה לניוזלטר שלה ולא קיבלתי ממנה כלום לאחרונה...
ב. מה עם הספר 'מקום אחר' שהיא אמרה שהיא תדפיס שוב, היא כתבה על זה משהו?

א. אני מנויה לניוזלטר שלה ולא קיבלתי ממנה כלום לאחרונה...
הציטוט של @ש. נ. א. הוא משנה שעברה
אז יצא הספר "אחד אחד"
ואז היא כתבה על מקום אחר, שלמיטב ידיעתי בסוף לא יצא.

מישהי קראה כבר את תוהו מחושב של תהילה נבו או את קודקס של יהושע דה לה מייארו?
הם נראים מושכים...

שאלת השאלות...
כתבתי לה על זה כמה פעמים במייל ולא קבלתי תשובה
לפני כשלושה חודשים שאלתי אותה. אמרה לי שהיא לא בטוחה שתוציא בסוף מכמה סיבות - צורך בשכתובים, אופן הפצה למספר עותקים מצומצם ועוד סיבה שאני לא זוכרת.

אפשר בינתיים למצוא את הספר בספריות ותיקות.

מישהי קראה כבר את תוהו מחושב של תהילה נבו או את קודקס של יהושע דה לה מייארו?
הם נראים מושכים...
אני קראתי את קודקס, מאוד יפה. לא עלילה שרואים בכל יום והגיבורים העיקריים הם שני פרופסורים מבוגרים יחסית-וזה די יוצא דופן כי רוב הגיבורים הם בגילים צעירים יותר, בהחלט ממליץ על זה.
לא רוצה לעצבן מישהו, אבל כאחד ששיגע את ג'מיני שיספק לו חומרי קריאה ודחוף, לעניות דעתי נעשה שימוש בבינה מלאכותית בעת כתיבת הספר, זה לא מרגיש רובוטי בכלל זה פשוט סגנון כתיבה ספציפי שמבצבץ שם.

יש מישהו שקרא את שניהם ויכול להגיד לי אם זה דומה?
את נשארת אותו דבר מאוד אהבתי...
סגנון דומה,
בכללי ספר מהמם, גם אני מאד אוהבת את הכתיבה שלה.
גיטי ספרין די חדשה אבל בעיני התברגה גבוה מהר מאד.

היום הקייצי ביישוב 'מגדל עוז' עמד להיות שגרתי לחלוטין. גדי, שמוליק וצביקי כבר השלימו עם השעמום המבורך של ימי 'בין הזמנים', עד לרגע שבו צל כבד נפל על פתחה של 'מערת הרוחות'.
דמות זרה שמגיחה מתוך החשיכה מטלטלת את עולמם של שלושת החברים וסוחפת אותם למסע מסעיר החוצה את גבולות המוכר והידוע. במרוץ נגד השעון, בין רחובותיה הסואנים של בני ברק לשדות שיפון מרוחקים, הם יגלו שהמפתח להצלתה של הקהילה שלמה נמצא בידם – והזמן הולך ואוזל...

ספר מסעיר ומרתק לילדים ונוער, גדוש בערכים של אמונת חכמים ומסירות נפש, שמעניק תובנות חדשות על הנסיונות המיוחדים של דורנו. ספר שימשיך להדהד בלב הקורא הרבה אחרי שיסיים את העמוד האחרון!

הדמייה.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה