- הוסף לסימניות
אז לא אגיד, רק תודהרגע רגע רגע!!!
אל תגידי לי שאת הכותבת האגדית של אליסיר!
מעריץ ענק שלך!
ספרות פשוט מדהימה!
כל הכבוד!
אז לא אגיד, רק תודהרגע רגע רגע!!!
מעריץ ענק שלך!
ספרות פשוט מדהימה!
כל הכבוד!
שתמיד תזכו לעזור ולשמח את ישראל!אז לא אגיד, רק תודה![]()
למי ששאלה אם מרגל להשכרה נגמרלרגל עשור לסדרה היא השיקה את כל הספרים בכריכה חדשה והיא שלחה את זה במייל לפני מספר חודשים
צפה בקובץ המצורף 2199048
א. אני מנויה לניוזלטר שלה ולא קיבלתי ממנה כלום לאחרונה...בלת''ק
כמי שרשומים לניוזלטר של מיה קינן, היא מוציאה ספר לפסח.
וכלשונה:
"ומה יהיה בפסח?
גם אם לא התחלתי לנקות לפסח (ולא! לא התחלתי! מה פתאום!) הספר לפסח כבר נמצא בתהליכי הוצאה לאור... ספר של סיפורים לא-קצרים, שמאפשרים להנות ממה שאנחנו אוהבות בספר שלם, בלי להישאר ערות כל הלילה. תענוג שלא כל חובב קריאה יכול לפרגן לעצמו...
כך שיש למה לחכות"
איך קוראים לספר היא לא ציינה, לצערי. בקרוב!!!!!!
כל מילה...רגע רגע רגע!!!
מעריץ ענק שלך!
ספרות פשוט מדהימה!
כל הכבוד!
זה ממש באותו סגנון כתיבה אבל הבת של המנהלת יותר צעיריש מישהו שקרא את שניהם ויכול להגיד לי אם זה דומה?
את נשארת אותו דבר מאוד אהבתי...
לנוער יותר צעיר?זה ממש באותו סגנון כתיבה אבל הבת של המנהלת יותר צעיר
שאלת השאלות...ב. מה עם הספר 'מקום אחר' שהיא אמרה שהיא תדפיס שוב, היא כתבה על זה משהו?
ב. מה עם הספר 'מקום אחר' שהיא אמרה שהיא תדפיס שוב, היא כתבה על זה משהו?
לפני כשלושה חודשים שאלתי אותה. אמרה לי שהיא לא בטוחה שתוציא בסוף מכמה סיבות - צורך בשכתובים, אופן הפצה למספר עותקים מצומצם ועוד סיבה שאני לא זוכרת.שאלת השאלות...
כתבתי לה על זה כמה פעמים במייל ולא קבלתי תשובה
הספר מספר על מנקודת מבט של נערה צעירה ומדבר יותר על נושאים שמעניינים נערותלנוער יותר צעיר?
אני קראתי את קודקס, מאוד יפה. לא עלילה שרואים בכל יום והגיבורים העיקריים הם שני פרופסורים מבוגרים יחסית-וזה די יוצא דופן כי רוב הגיבורים הם בגילים צעירים יותר, בהחלט ממליץ על זה.מישהי קראה כבר את תוהו מחושב של תהילה נבו או את קודקס של יהושע דה לה מייארו?
הם נראים מושכים...
מצטרףמישהי קראה כבר את תוהו מחושב של תהילה נבו
סגנון דומה,יש מישהו שקרא את שניהם ויכול להגיד לי אם זה דומה?
את נשארת אותו דבר מאוד אהבתי...
מי אמר שהיא מוציאה??יש למישהו מושג מתי ליבי קליין תפרסם את הספר שלה????????
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים