מצב
הנושא נעול.
גם מיה קינן הוציאה טריילר?? כבר מוזר
כן, מצרפת
למה לא
ראו שזה עובד, שזה מוכר,
א. מי אמר...?
אני לפחות - טריילר לא עושה לי כלום, לא מניע אותי כן לקנות.
ובתכל'ס- אם כולם מוציאים זה כבר לא לעניין לא להוציא...
ב. ממש לא כולם.
נטע לביא התחילה, לפני שנתיים נראה לי, ועכשיו חוי בר ומיה, זה לא כולם.

מצטרפת לשאלה,

מחפשת ספר שמתאים גם לנשים - מבחינת האינטלגנציה, וגם לנוער - מבחינת המתח.

מה הכי מומלץ מהנ"ל?
אני קראתי את גואל דם של א בראב

הוא פשוט דבר מטורף
גם מותח וגם יש בו קטעים שפשוט דיברתי עם הספר... למההההה
קיצור, ממש אהבתי, ואגב, באתר של יפה נוף יש עליו תגובות ממש טובות, אם זה עוזר.

יש מישהו שקרה את מלך הטרולים/ יחידאי
ויודע להמליץ לי על אחד מהם.
וגם, מה מהם יכול להתאים גם לבנים.
תודה
יחידאי, מושלם!! פנטזיה אדירה!
והכתיבה יפהפייה. ברור שמתאים גם לבנים!

עדכונים:
אל חזור מ. קינן-באתר של אור החיים 79 ש"ח (ולא 82)-אותו מחיר כמו יפה נוף.
במשנת יוסף אפשר עכשיו להזמין את אל חזור ב78 ש"ח! ואת אם מישהו שומע של א. קווין ב64 ש"ח!! (באור החיים 85)

כן, מצרפת

א. מי אמר...?
אני לפחות - טריילר לא עושה לי כלום, לא מניע אותי כן לקנות.

ב. ממש לא כולם.
נטע לביא התחילה, לפני שנתיים נראה לי, ועכשיו חוי בר ומיה, זה לא כולם.

צפה בקובץ המצורף 1626094

מי יכול לשלוח לנטפרי לבדיקה ?

1712853077818.png

יש במכירה השבוע של משנת יוסף, את אל חזור. אני הזמנתי משם.. יותר מהיר מאור החיים ויפה נוף.

עריכה- עכשיו ראיתי ששלחו; )

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה