מצב
הנושא נעול.
אני אשמח לקנות יד2 או להשאיל את הספר החדש של ליבי קליין במודיעין עילית

טעימה מהספר של מיה קינן - אל חזור
1713287477392.png

קבצים מצורפים

• אל חזור שישה פרקים ראשונים.pdf
    1.3 MB · צפיות: 83
סליחה שאני כותב את זה כאן כי זה קשור לספרים ישנים אבל למישהו יש את הקטלוג של מוסד הרב קוק של היריד משנה שעברה תשפ''ג אשמח לקבלו.
קבל גם את קטלוג תשפ"ד

קבצים מצורפים

• מוסד הרב קוק, יריד הספרים תשפד.pdf
    KB 801 · צפיות: 146
אז מכל הדיונים על הספרים, איזה ספרים חדשים יש לפסח?
דבורי רנד? יונה ספיר? בתיה ענה?

נערך לאחרונה ב:
מישהו קרא את "שקיעת החושך" של תהילה נבו?
שווה?

מישהו יכול רק להסביר לי למה החדש של ליבי כל כך יקר?
את הקודמים שלה קניתי ב70-75, היום קניתי את בכל עת ב86

אלה כוחות השוק החופשי.
ככל שהביקוש גבוה יותר, המחיר עולה...
וככל שימשיכו ויקנו גם במחירים האלו, הם ימשיכו לעלות...

אלה כוחות השוק החופשי.
ככל שהביקוש גבוה יותר, המחיר עולה...
וככל שימשיכו ויקנו גם במחירים האלו, הם ימשיכו לעלות...
ואם נשווה את המצב לספרות הכללית, מחירי הספרים שלנו עולים בהרבה הרבה..לא מובן למה. אצלם רוב הספרים לא עוברים את ה50.

ואם נשווה את המצב לספרות הכללית, מחירי הספרים שלנו עולים בהרבה הרבה..לא מובן למה. אצלם רוב הספרים לא עוברים את ה50.

מה?..
ממש לא נכון.
ספרים חדשים מבוקשים בסטימצקי וצומת ספרים התחילו השנה מ-88 ש"ח, לרוב 98 ש"ח

ספרים טובים של סופרים מוכרים עולים הרבה בכל מקום
ספרים בינוניים ולא חדשים גם אצלנו עולים 10 ש"ח

הספר החדש של חוי בר "140 סיבות לחיות" , הוא עם איזה דמות מוכרת מהספרים הקודמים כמו שרוליק לוין, או שזה משהו חדש?

מקווה שכבר לא שאלו על זה, ממה שעברתי בגדול על הנושא לא ראיתי שאלה כזו...

רציתי לקנות בכל עת של ליבי קליין
אבל אני לא זוכרת אם קראתי את הספר הראשון
בגדול קראתי את כל הספרים חוץ משמים וארץ לגבי דומי נפשי-אני לא זוכרת
אשמח אם אפשר לתת לי רקע על דומי נפשי... הספר האחרון שקראתי התחילה שם הקורונה זה מה שאני זוכרת..
מישהי יכולה לעשות לי סדר?

רציתי לקנות בכל עת של ליבי קליין
אבל אני לא זוכרת אם קראתי את הספר הראשון
בגדול קראתי את כל הספרים חוץ משמים וארץ לגבי דומי נפשי-אני לא זוכרת
אשמח אם אפשר לתת לי רקע על דומי נפשי... הספר האחרון שקראתי התחילה שם הקורונה זה מה שאני זוכרת..
מישהי יכולה לעשות לי סדר?
דומי נפשי זה לא על הקורונה הרבה אחרי...
הדמויות בדומי נפשי: בסי ישראל ,אברימי בנימין ושרי,מלי וזה פחות או יותר
רובם דמויות חדשות.

איפה הכי זול בבני ברק החדש של ליבי קלין?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה