- הוסף לסימניות
- #1,461
קראת אותם?ובז'אנר המתח יצא בפסח גם שברי אדם של ד נויגרשל
ואם את רוצה פחות חדשים, יש את דבורה רוזן.
קראת אותם?ובז'אנר המתח יצא בפסח גם שברי אדם של ד נויגרשל
ואם את רוצה פחות חדשים, יש את דבורה רוזן.
כן.קראת אותם?
מצטרפת להמלצה על ספרי דבורה רוזן. את שברי אדם לא קראתי.דבורה רוזן - הספרים האחרונים שלה אלו סתרים - ספר מאוד מאוד מאוד יפה. אני ממש אהבתי.
וחתום באש שהוא גם ספר מתח בסגנון שונה ויפה מאוד.
חתום באש באמת מלחיץ יותר... אולי קצת מבחיל....מצטרפת להמלצה על ספרי דבורה רוזן. את שברי אדם לא קראתי.
לגבי חתום באש - אותי הוא קצת הלחיץ. אולי כי משפט מסוים לקח אותי להבנות אחרות ממה שהיה בפועל, אבל נראה שלשם הסופרת כיוונה. לא יכולתי להניח אותו כל הלילה, אבל מדי פעם הזלגתי מבט לדלת, לוודא שאף אחד לא מתפרץ דרכה(קראתי בשבת. והיו רעשי מסוקים מוזרים שהוסיפו לאווירה)
כמו כל דבר בחייםכל הספרים של דבורה רוזן מהממים!
הכתיבה שלה מדהימה
היא פשוט מצליחה לגעת, להפחיד..
הספרים של שיר סביון מהממים!בלתק
מחפשת ספרי עלילה ומתח טובים!
הספרים של שיר סביון מהממים!
....כמו כל דבר בחיים
על טעם וריח..
אני פחות מתחברת לסגנון
הם מאלפים!! קניתי את 2 הספרים שלההספרים של שיר סביון מהממים!
כנ"ל. מומלץ בחוםהם מאלפים!! קניתי את 2 הספרים שלה
מחכה לספר הבא!
אני אהבתי.מומלץ?
אם ככה כנראה תאהבי...-תולעת ספרים מושבעת
נשואה+4
המצוד של ש' שגב - מומלץ בחום!!מחפשת ספרי עלילה ומתח טובים!
הוא מותח כמו הראשון או יותר ? פחות ?המצוד של ש' שגב - מומלץ בחום!!
רז לב ארי, גם הראשון וגם השני מומלצים מאוד, ספרים איכותיים וברמה גבוהה!בלתק
מחפשת ספרי עלילה ומתח טובים!
האמת.........שכבר גמרתי אותו אחרי כמה ימיםהחלטתי להמר
על התחזות של אבי זוהר
אז יאללה
אני עכשיו מתחילה לקרוא-שש לא להפריע...
עוד שבוע אתן ציון סופי
מקווה שלא אתאכזב
אין בספר שום מידע?מה הסיכוי שיש למישהו מייל או דרך אחרת ליצור קשר עם אביגיל גדולד?? קראתי את 2 הספרים של להי נאאר ואני מחכה בכליון עיניים לספר השלישי, אני רואה שכבר מלא כתבו על הסדרה הזו כל כך הרבה כיוונים, לא מתכוונת להוציא המשך / ועדת המשהו לא אישרו את הספר הבא / לא הספיקה להוציא לפסח ותוציא לסוכות.
ממש אשמח אם יש למישהו מידע מהימן לגבי החלק השלישי ובכללי על המשך הסדרה או צורה ליצור קשר.
תודה רבה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים