היי בוקר / צהריים טובים וחודש מבורך ב"ה@מיכל פרץ יהודה
יש לך עוד ספרים חוץ מהספר יש גבול לצפון?
כבר שנים שלא קראתי ספר מושלם כזה
ואני קוראת המוןן![]()
גם אני אוהבת יותר את באשמורת התיכונה (לא בסתירה לקודמים, פשוט התחברתי אליו יותר)היי בוקר / צהריים טובים וחודש מבורך ב"ה
ראשית, תודה רבה על המילה הטובה, חיממת את ליבי ממש!
עד כה פרסמתי שלושה ספרים: יש גבול לצפון (מבוגרים)סימי עין ושות' (הומור) ועיגולים שבלב (ילדים גיל 7-12)
ב"ה בקרוב מאוד, לקראת בין הזמנים אוציא את "באשמורת התיכונה" שמתפרסם בימים אלה בהמשכים בעיתון "משפחה". "באשמורת התיכונה" הוא, לדעתי לפחות, אפילו יותר מוש מ'יש גבול לצפון'. מרגישה שהוא יצירה מהלב עמוק, כואב ומאושר בתמהיל. ספר למבוגרים, סיפור משפחתי ישראלי, סוחף ומרגש, תודה להשם יתברך, שהכל ממנו. ותודה לך על המילה הטובה. זה לא מובן מאליו ממש.
היי יקרה,גם אני אוהבת יותר את באשמורת התיכונה (לא בסתירה לקודמים, פשוט התחברתי אליו יותר)
אשמח שתספרי לנו למה קראת לו כך?
ברור!היי יקרה,
כיף מאוד לשמוע! תודה!
אם את עוקבת אחריו, אז כאי לחכות לסוף ולראות את התמונה השלמה![]()
זה הסיפור שכתבו כאן שקשור לספרדיות/ ע"מ??היי בוקר / צהריים טובים וחודש מבורך ב"ה
ראשית, תודה רבה על המילה הטובה, חיממת את ליבי ממש!
עד כה פרסמתי שלושה ספרים: יש גבול לצפון (מבוגרים)סימי עין ושות' (הומור) ועיגולים שבלב (ילדים גיל 7-12)
ב"ה בקרוב מאוד, לקראת בין הזמנים אוציא את "באשמורת התיכונה" שמתפרסם בימים אלה בהמשכים בעיתון "משפחה". "באשמורת התיכונה" הוא, לדעתי לפחות, אפילו יותר מוש מ'יש גבול לצפון'. מרגישה שהוא יצירה מהלב עמוק, כואב ומאושר בתמהיל. ספר למבוגרים, סיפור משפחתי ישראלי, סוחף ומרגש, תודה להשם יתברך, שהכל ממנו. ותודה לך על המילה הטובה. זה לא מובן מאליו ממש.
על מה הספר מדבר?יש לך עוד ספרים חוץ מהספר יש גבול לצפון?
בגדול: על אהבה גדולה! קודם כל זה סיפור עם מסר רוחני מרכזי שלא ניתן להסביר כרגע. סיפור שמתמרן בין שלש זירות: שתי משפחות ישראליות בהווה ומשפחה יהודית באיראן בתקופה שלפני קום המדינה. נוגע הרבה בחיים של עדות המזרח, בשידוכים, משפחתיות חמה, נתינה, הוקרת הדור הקודם, יושר, פשטות, אהבת ישראל, אמת וחסד. ויש גם הומור קלזה הסיפור שכתבו כאן שקשור לספרדיות/ ע"מ??
שואלת כי נשמע לי מעניין...
על מה הספר מדבר?
תחפשי סקירה שמישהי כתבה פה בפורוםזה הסיפור שכתבו כאן שקשור לספרדיות/ ע"מ??
שואלת כי נשמע לי מעניין...
על מה הספר מדבר?
נשמע מעניין, כלבביבגדול: על אהבה גדולה! קודם כל זה סיפור עם מסר רוחני מרכזי שלא ניתן להסביר כרגע. סיפור שמתמרן בין שלש זירות: שתי משפחות ישראליות בהווה ומשפחה יהודית באיראן בתקופה שלפני קום המדינה. נוגע הרבה בחיים של עדות המזרח, בשידוכים, משפחתיות חמה, נתינה, הוקרת הדור הקודם, יושר, פשטות, אהבת ישראל, אמת וחסד. ויש גם הומור קל
הוא כרגע בפרסום אז אני לא יכולה כרגע לתת תקציר. סיפור משפחתי מטורף. אותי הוא מרגש עד דמעות בזמן הכתיבה. ב"ה עובדת עליו עכשיו להו"ל. יש למה לחכות בחסדי השם עלינו![]()
קיבלתי במתנה לחג והתענגתי על כל מילה, תודה !!!!!!!תודה על הסקירה המשעשעת והנכונה...
לגבי 'אבי ילדיי', אכן בשלב מסויים היו קוראות שרטנו על כך שיש בסיפור מדי הרבה רומנטיקה, השם ישמור (כגון "הגיבורה יושבת על הספה הקרועה מפטפטת עם בעלה וקוראת לו 'אלוף נעוריי'").
ועלתה הדרישה לקרוא לו בכינויים מרוחקים יותר.
בעריכה לספר מחקתי, או חשבתי שמחקתי, את ה'אבא שלנו' ודומיו. כנראה שחלק נשארו למרות הכל.
התפרסם עכשיו בעדכונים, ומייד נזכרתי בך:בגדול: על אהבה גדולה! קודם כל זה סיפור עם מסר רוחני מרכזי שלא ניתן להסביר כרגע. סיפור שמתמרן בין שלש זירות: שתי משפחות ישראליות בהווה ומשפחה יהודית באיראן בתקופה שלפני קום המדינה. נוגע הרבה בחיים של עדות המזרח, בשידוכים, משפחתיות חמה, נתינה, הוקרת הדור הקודם, יושר, פשטות, אהבת ישראל, אמת וחסד. ויש גם הומור קל
הוא כרגע בפרסום אז אני לא יכולה כרגע לתת תקציר. סיפור משפחתי מטורף. אותי הוא מרגש עד דמעות בזמן הכתיבה. ב"ה עובדת עליו עכשיו להו"ל. יש למה לחכות בחסדי השם עלינו![]()
היי אבואלה יקרה מה נשמעהתפרסם עכשיו בעדכונים, ומייד נזכרתי בך:
לביבי מתחילים לקרוא ״ביבי ג׳ון״,
שזה כינוי חיבה בפרסית שמשמעותו ״נשמה״.
והוא צובר אהדה גדולה בקרב הפרסים שנמצאים בחו״ל.
אני אחת שמאד קשה לי להתחבר לסגנון חדש של כתיבהאצלנו אומרים בצחוק
אין הנחתום מעיד על אי(כ)סתו...
אז הנה, תתרשמי בעצמך
ואם את רוצה אפשר גם לפתוח באור החיים יש טעימה מהספר הקודם
"באה בלילות". (כבר אזלו שלושת המהדורות...)
באשמורת התיכונה- סיפור נדיר!! אנא שלא יגמר....היי יקרה,
כיף מאוד לשמוע! תודה!
אם את עוקבת אחריו, אז כאי לחכות לסוף ולראות את התמונה השלמה![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים