אפשר לכתוב בכמה מילים על מה מסופר?לא שאלתי בקראט,
מסמרים בכיס הסרפן בלבית.
אפשר לכתוב בכמה מילים על מה מסופר?
www.prog.co.il
איפה ראית?עכשיו אני רואה שדבורה רוזן מוציאה ספר וזה לדעתי בשורה כי הספרים שלה פשוט מעוליםםםםםםם
כמה התענגתי על שטח סגור
yefe.co.il
התפרסם בבקהילהזה נראה כמו מתח
אולי התפרסם איפשהוא?
חתום באש - יפה נוף פלדהיים
חתום באש- יפה נוף פלדהיים | חנות ספרים יהודית - מגוון ספרי קודש, ספרי ילדים וקומיקס במחירים מיוחדים. הצטרפו למועדון הלקוחות!yefe.co.il
מה הסגנון שלו?התפרסם בבקהילה
זה נראה כמו מתח
אולי התפרסם איפשהוא?
חתום באש - יפה נוף פלדהיים
חתום באש- יפה נוף פלדהיים | חנות ספרים יהודית - מגוון ספרי קודש, ספרי ילדים וקומיקס במחירים מיוחדים. הצטרפו למועדון הלקוחות!yefe.co.il
התפרסם במגזין כדור.התפרסם בבקהילה
התפרסם במגזין כדור.
מה הסגנון שלו?
חשוב לציין שהספר "הצעה לסדר" לא שייך לספרים החדשים של תשפ"ג כי הוא יצא לאור בניסן.סיכום עד היום:
15 ומעלה - יעל רועי
עליה השלום- דבורי רנד
פדאהל- מיה קינן
עד החתונה זה יעזור - מירה דביר
יהיו ימים- ברכי בלומנברג
אלמן + 5 - א פרידמן
הצעה לסדר-
היום אני- נ. ארי
הצעה לסדר ב' נכתב לפני הצעה לסדר א' בתור ספר אחד.לא יצא כבר הצעה לסדר חלק ב'?
שטח סגור? עם ההוא שהיה בטראומה שהחבר שלו מת כשהלכו לכותל? ספר מזעזע.עכשיו אני רואה שדבורה רוזן מוציאה ספר וזה לדעתי בשורה כי הספרים שלה פשוט מעוליםםםםםםם
כמה התענגתי על שטח סגור
למה?! אני אהבתי אותו בטרוף!שטח סגור? עם ההוא שהיה בטראומה שהחבר שלו מת כשהלכו לכותל? ספר מזעזע.
שטח סגור הוא אחד הטובים!! הראשון שקניתי מתוך הספרים שלישטח סגור? עם ההוא שהיה בטראומה שהחבר שלו מת כשהלכו לכותל? ספר מזעזע.
הזמנת פעם ספרים מדני ספרים?מעתיקה את המייל שקבלתי מדני ספרים היום כתשובה לשאלה מתי פדהאל יגיע-
"הספר נמצא בהדפסה וצפוי להגיע כנראה אחרי רה"ש. ברגע שיגיע נשלח לכל מי שהזמין"
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים