דרוש מידע ספרים חדשים לקראת שנת תשפ"ג

מצב
הנושא נעול.
את קראת?
הוא מתאים למבוגרים?
לא קראתי לעומק.
לפעמים רפרפתי.
אפשר לראות פרק דוגמא ביפה נוף.

אני התחלתי את חתום באש
אני מאד אוהבת את הכתיבה של דבורה רוזן יש לה הרבה עומק ואמת
הסגנון שלו קרוב לספר אחר שלה?
כי מה שקראתי מיפה נוף נשמע קצת משעמם כל הקטע של ההוצאה לאור, אבל אי אפשר להתרשם מזה באמת...
ההמשך מעניין יותר?

עדיין קיימים אנשים כאלו שלא התחברו לסגנון הסדרה? או שאני היחידה?
ואני קוראת המוןןן
כן חח את לא היחידה...
אני מעריצה שלא יהיו טעויות אבל יש לי הרבה חברות כאילו

מרגישה חייזר מעולם אחר.
לא קראתי אפילו את איסתרק.
עדיין קיימים אנשים כאלו שלא התחברו לסגנון הסדרה? או שאני היחידה?
ואני קוראת המוןןן
גם אני לא נוגעת בזה.
לא התחברתי.

הסגנון שלו קרוב לספר אחר שלה?
כי מה שקראתי מיפה נוף נשמע קצת משעמם כל הקטע של ההוצאה לאור, אבל אי אפשר להתרשם מזה באמת...
ההמשך מעניין יותר?
קראתי מידי פעם פרקים בבקהילה. הזכיר לי בסגנון את סתרים

אופס...
חשבתי על הספר סודות בטעות, לא יודעת למה.
אם זה כמו סתרים, אני קונה אותו עכשיו!
אהבתי את סתרים מאוד!!
דווקא סודות היה יותר חינוכי מ"סתרים"

דווקא סודות היה יותר חינוכי מ"סתרים"
זה אולי חינוכי מגיל מסוים ולא בכל גיל אבל אני חושבת שחובה על כל נער ונערה בימינו לקרוא את הספר הזה....

התחלתי לקרוא את סתרים ועצרתי בערך בעמוד 100 (בין הספרים היחידים שסגרתי באמצע)
הכל שם היה מבלבל כמעט אותם שמות
לא אהבתי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה