דרוש מידע ספרים חדשים לקראת תשפ"א

מצב
הנושא נעול.
לפני חצי שנה בערך ניסיתי לדמיין לעצמי את המשך קורותיו של אייל גלבוע והתחלתי לקשקש על דף.
והמצאתי המשך משלי שאלי ייחטף, אייל ילך להציל אותו וכמובן יצליח לאחר מסע מפרך ובסוף אלי יתחתן...
מעניין יהיה לקרוא את הדף הזה עכשיו...
תשלחי לי ( אם לא אכפת לך שאני אקרא ;) )

לפני חצי שנה בערך ניסיתי לדמיין לעצמי את המשך קורותיו של אייל גלבוע והתחלתי לקשקש על דף.
והמצאתי המשך משלי שאלי ייחטף, אייל ילך להציל אותו וכמובן יצליח לאחר מסע מפרך ובסוף אלי יתחתן...
גם אני הלכתי לכיוון שאלי יתחתן..
מי יודע... אולי בקרוב...

יונה ספיר אמרה שבסוף הספר איל ישאר בסיטואציה לא מאוד נעימה...
אל תגידו לי את זה...פליזזז:(
עד היום אני הכי פחות אוהבת את הספר לוחמי הצללים..
כל פעם נותנת לאחותי לקרוא לפני את הספרים רק כדי שתגיד לי אם כולם חיים ובריאים:)
יונה ספיר, זה נכון??????

אל תגידו לי את זה...פליזזז:(
עד היום אני הכי פחות אוהבת את הספר לוחמי הצללים..
כל פעם נותנת לאחותי לקרוא לפני את הספרים רק כדי שתגיד לי אם כולם חיים ובריאים:)
יונה ספיר, זה נכון??????
היא אמרה נקודה רגישה .... אז לא נראה לי שאם מישהו מת היא תיקרא לזה נקודה רגישה ... זאת הגדרה מידי מעודנת

אולי תשלחי אותו זה ממש מענין אותי :)

מישהי הזמינה מהאתר של יונה ספיר? איך אני מגדירה נקודת מכירה מסויימת?
זה לא נותן אופציית בחירה...

דבורי האם הסיפור הלוואי שהיית הולך להסתיים ויצא כספר לפסח?או שאת מוציאה לאור כספר רק את דואט?
הלוואי שתהיי יראה אור כספר בע"ה ורק בכוחו בחופש הגדול.
בימים הקרובים אמור לצאת דואט. (זה לא רק :))

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה