דרוש מידע ספרים חדשים לקראת תשפ"א

מצב
הנושא נעול.
נראה לי שאני בחיים לא אחזיק מעמד עד פסחחח ....
זה מגררררה
יונה ספיר אמרה שבסוף הספר איל ישאר בסיטואציה לא מאוד נעימה...
חסר לה אם היא שברה לו איזה איבר או משהו (שינשל אותו מיכולותיו)
אני בהחלט לא יעמוד בזה;)

אני בהחלט לא יעמוד בזה;)
לאאא זה יהיה למעלה מכוחות הנפש שלי :mad: :mad: :mad:
מכיוון שאני סביב מעריצות מושבעות שאני אצטרך לסבול
והמעריצה הכי בעולם ... אחותי ... וזה קרוב מידי וגרוע מידי
אני אקרא את הספר ראשונה ואצטרך להכין את אחותי מראש לכל ההיתרחשויות:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

אני בהחלט לא יעמוד בזה;)
:eek:
אני דווקא חשבתי בכיוון של מוות של חבר קרוב או בן משפחה...
יוווו, חסר לי שקרה לאייל משהו...:(:(
אין מצב שאייל מסיים את הסדרה הזאת נכה או משהו שקרוב לנכות!! למרות שזה אחלה פיתרון לסיים את הסדרה:confused:

אני מקווה שזה בסך הכל גידי שנפטר מהכליות שלו ולא משהו אחר...סתם ככה הוא עצבן אותי כל הספר שתול:cool:

אני מקווה שזה בסך הכל גידי שנפטר מהכליות שלו ולא משהו אחר...סתם ככה הוא עצבן אותי כל הספר שתול:cool:
דווקא דאגתי לגידי
ובטווח אפס היא בקושי הזכירה אותו
אה, אולי אייל תרם לו כליה?

דווקא דאגתי לגידי
ובטווח אפס היא בקושי הזכירה אותו
אה, אולי אייל תרם לו כליה?
יכול להיות,
ואז מה? גידי מת עם הכליה של אייל
ואייל נשאר בלי כליה ובלי גידי:(
טראגי.

יכול להיות,
ואז מה? הוא מת עם הכליה של אייל
ואייל נשאר בלי כליה ובלי גידי:(
טראגי.
למה מת???
פשוט, אולי המצב הרפואי של אייל ירד?
כמו הקרבה כזו...
בכל אופן, אני מקווה שזה לא זה

הספר של שרה מלוביצקי החדש- שווה כמו קודמו "קובית קרח"??? (או שיש לה עוד ספרים?)
כי קובית קרח זה ספר מאלף.
מישהו קרא את החדש שלה?
מאד דומה לקובית קרח אותו סגנון כתיבה מדהיםםםםםםםם התפרסם בזרקור
זה כבר יצא?

אני רואה עכשיו שהגיע

מישהי שמעה על הספר החדש של מרים כהן "גיבורת הסיפור"?
(ראיתי בפרסומת של יפה נוף)
התפרסם היכן שהוא?

יש לי אותו. ספר נחמד, סיפורה של אם המתמודדת עם ילדת c.p. בעלת רמה קוגנטיבית תקינה ושילובה בחיי היומיום של אנשים רגילים.

נראה לי שעליתי על משהו בתקציר של "דם קר"
לפרופסור צ’רלס אודמן, מדען גאוני, שמדהים את העולם בכך שהצליח לפצח את חידת ‘הממד הרביעי’ ומדפיס איברי אדם מוכנים להשתלה, כמעט באופן סדיר....
כשאייל מבין שהפתרון נמצא במרחק של הושטת יד משני האנשים הללו...

יש כאן משהו... צורך של איברים? תקנו אותי אם אני טועה ואם זה עובר את גבולות הדמיון...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה