דרוש מידע ספרים חדשים פורים-פסח תשפ"ג

מצב
הנושא נעול.
מישהו קנה\קרא כבר ספר כלשהו מהפרים החדשים שיצאו עכשיו?
קניתי את נידונה לכישלון של בתיה ענה, קראתי ממש את ההתחלה וזה נראה מעניין, מחכה כבר להגיע לקטע שהם מגיעים לטאורד כדי שאני אכיר את המקום מקרוב...
ואגב @בתיה ענה הכריכה פשוט גאונית! פתאום שמנו לב שמה שנוצץ בה זה בעצם אותיות שקופות זוהרות מהמם! (וחמוד שכתוב שמי שעיצב את הכריכה זאת חוי מלאכי, גאוני!!!)

קניתי את נידונה לכישלון של בתיה ענה, קראתי ממש את ההתחלה וזה נראה מעניין, מחכה כבר להגיע לקטע שהם מגיעים לטאורד כדי שאני אכיר את המקום מקרוב...
ואגב @בתיה ענה הכריכה פשוט גאונית! פתאום שמנו לב שמה שנוצץ בה זה בעצם אותיות שקופות זוהרות מהמם! (וחמוד שכתוב שמי שעיצב את הכריכה זאת חוי מלאכי, גאוני!!!)
הוא בסגנון של הקודמים שלה.?

מישהי מכירה את פעמון ורימון? של רחל פומרנץ? האם זאת הסופרת
שזכורה לי מימי נעורי שספריה מתורגמים מאנגלית?
אם אני לא טועה זה סיפור שמעורב בו הרבה מהדמויות מספרים קודמים, והוא מתורגם מאנגלית. התפרסם בבתוך המשפחה בשם בין הרימונים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה