דרוש מידע ספרים חדשים פורים-פסח תשפ"ג

מצב
הנושא נעול.
וואו זה מלחיץ אותי
פסח שבוע הבא הזמנתי היום בצהרים המוקדמות
הוא אמר לי שאם אני אזמין בשבוע הבא הוא לא מתחייב שזה יגיע לפני פסח
אז אמרתי לו שאני מזמינה עכשיו
הוא אמר שלא צריך להיות עם זה בעיה
אוף אני מזה מקווה אחרת סתם הזמנתי...
אם לא יגיע עד החג לכי לחנות לקנות.
וכשתגיע ההזמנה פשוט תחזירי ואתה לחנות ותקבלי החזר כספי. (את יכולה להחזיר את החבילה סגורה שיהיה ברור שלא קראת...)

אם לא יגיע עד החג לכי לחנות לקנות.
וכשתגיע ההזמנה פשוט תחזירי ואתה לחנות ותקבלי החזר כספי. (את יכולה להחזיר את החבילה סגורה שיהיה ברור שלא קראת...)
זה כבר יצא לדרך ביום חמישי...
‏‏צילום מסך (52).png

בכל החנויות הכל בסביבות 70-79 ש"ח.
באורייתא בב"ב 73 ש"ח.
חוץ מזה ראיתי מישהי שפרסמה שהיא מוכרת את הספר ב60 ש"ח.
לא מצאתי את האשכול.
נ.ב. סליחה על הבורות, מה זה בלת"ק? כל פעם אני ממציאה לזה פרוש שונה..
בהצלחה!!

בלי לראות תגובות קודמות
בכל החנויות הכל בסביבות 70-79 ש"ח.
באורייתא בב"ב 73 ש"ח.
חוץ מזה ראיתי מישהי שפרסמה שהיא מוכרת את הספר ב60 ש"ח.
לא מצאתי את האשכול.
נ.ב. סליחה על הבורות, מה זה בלת"ק? כל פעם אני ממציאה לזה פרוש שונה..
בהצלחה!!

למי יש להלוות לי את מלחמת כריות?
ועל מה מדבר הספר ראויה?

למי יש להלוות לי את מלחמת כריות?
ועל מה מדבר הספר ראויה?
אני יכולה להלוות לך את מלחמת כריות
אני גרה במודיעין עילית
גם את ראויה יש לי
אמורים להחזיר לי
אבל את זה אני יכולה להלוות רק אחרי פסח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה