דרוש מידע ספרים חדשים פורים-פסח תשפ"ג

מצב
הנושא נעול.
קניתי את הספרים:
מה שנכון נכון
נידונה לכישלון
פעמון ורימון
ראויה
דומי נפשי

מעוניינת לשאול את הספר באה בלילות, בעד ספר אחר, מהרשימה שלעיל או ישן יותר.
אחרי פסח
בבני ברק
מי שמעוניינת שתיצור קשר באישי

נערך לאחרונה ב:
קניתי את הספרים:
מה שנכון נכון
נידונה לכישלון
פעמון ורימון
ראויה
דומי נפשי

מעוניינת לשאול את הספר באה בלילות, בעד ספר אחר, מהרשימה שלעיל או ישן יותר.
אחרי פסח
מי שמעוניינת שתיצור קשר באישי
איפה את גרה?

טוב עכשיו קצת אני לחוצה הזמנתי את הספר של ליבי קליין מיפה נוף
הספר עדין יושב במחסן ומחכה למשלוח
אני מקווה שהם קלטו שאני גרה בחור...
הם התחייבו שכל הספרים שהזמינו עד אתמול יגיעו עד החג
מקווה באמת...
בעיקרון אמרו עד 5 ימים היום זה היום ה- 5 וחצי...

טוב עכשיו קצת אני לחוצה הזמנתי את הספר של ליבי קליין מיפה נוף
הספר עדין יושב במחסן ומחכה למשלוח
אני מקווה שהם קלטו שאני גרה בחור...
הם התחייבו שכל הספרים שהזמינו עד אתמול יגיעו עד החג
מקווה באמת...
בעיקרון אמרו עד 5 ימים היום זה היום ה- 5 וחצי...
תתקשרי לשירות לקוחות

פלצבו - אסתר קווין (כמדומני)
לא ידוע לי שהיא הוציאה ספר נוסף.

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה