דרוש מידע ספרים חדשים קיץ תשפ"ג - חגים תשפ"ד!

• הוסף לסימניות
בתור נכדה של הסופר הבלתי נשכח שמואל ארגמן ז"ל
אני מרגישה חובה להמליץ על הספר שכמעט סיים לכתוב בחייו "מעבר לזמן"
שיצא לאור עכשיו- כשנתיים לאחר פטירתו.
כרגע אני באמצע לקרוא את הספר וכמובן שהוא מרתק ומיוחד עם מסר מדהים לחיים!!! (כמו כל ספריו...)
תהנו!
צפה בקובץ המצורף 1455097
מי כתב את הסוף?

• הוסף לסימניות
@עמודים @
@Ruty Kepler כתבה מפורשות שבינתיים לא.

לא נורא, בינתיים התגעגענו וביקרנו את שרהלה בשבת. הביקור היה נוגע ללב...
ואת שניה לפני האור גם מאותגרי הקריאה לא ויתרו על לצחוק ולנגב את הדמעות ולומר נכון ועצוב ונלמד הלאה (לא התאפקו שראו אותי צוחקת וצוחקת בפרקים הראשונים, תמיד איכשהו זה מה שאני אקרא בסוף ב1/2 שעה שיש בשבת אחה"צ)
נס שיש ספרים משובחים שאת נהנית מעצם הקריאה ולא צריכה גיוון כל שנה... תודה רותי!

• הוסף לסימניות
ליבי קליין מוציאה ספר חדש ?

• הוסף לסימניות
יש לאסתר קווין סיפור בהמשכים 'ארץ השמש העולה'?
זכור לי שראיתי משהו כזה...
האם הוא עומד להסתיים?

• הוסף לסימניות
ספרי הקריאה החדשים של קולמוס!

צמאה לך - אפרת לשם

ריקוד מז'ורי - חדוי לינד
שמור - לנשואות בלבד - יהודית עניתמן
הנחל בכביש 3 - תמר מור
מנוח - אביגל שווב

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה