דרוש מידע ספרים חדשים קיץ תשפ"ג - חגים תשפ"ד!

יפה?
כדאי לקנות?
רציתי לקנות ולא היה בשתי חנויות
אני מאוד אהבתי. היו המלצות חמות של @אודיה שלו @תרנגולת ו @אש קודש!
מוזר שלא היה
זה ספר חדש
יכול להיות שנגמר בחנויות האלו, אבל צריך להיות.
במלאי של אור החיים הוא מציין שרק בחנות בנחמיה נגמר בשאר יש.

אני מאוד אהבתי. היו המלצות חמות של @אודיה שלו @תרנגולת ו @אש קודש!
מוזר שלא היה
זה ספר חדש
יכול להיות שנגמר בחנויות האלו, אבל צריך להיות.
במלאי של אור החיים הוא מציין שרק בחנות בנחמיה נגמר בשאר יש.
הייתי בדני ספרים -נגמר
ובחנות שנקיס המוכר לא יודע במה מדובר

הייתי בדני ספרים -נגמר
ובחנות שנקיס המוכר לא יודע במה מדובר
כדאי לך לקנות מאור החיים. הם ההוצאה לאור ומוכרים את זה ב65 כול השאר ימכרו את זה בלפחות 10 שקל יותר.

אשמח גם לקבל ספרים לסוכות
בבני ברק
כל הספרים מהשנה -חצי שנה האחרונה
ממש תודה

תכלס, מהספרים החדשים, מלבד יונה ספיר.
ראיתי שיש כל מיני סופרות לא מוכרות.
איזה ספר מומלץ?
ספירלות של תמי אפשטיין
מומלץ מאוד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה