לא יודעת למה.
נראה לי כך.
מה סגנון הספרים שאהבת עד היום?
אני רוצה לקנות את מפתח אפס של אביגיל לנדא - אהבתי את הספרים הקודמים שלה.
קראתי את האומנת מבלאומן שטראסה וממש אהבתי.
באותו סגנון גם את לידזי של ח. לוברבום.
הספר בונקר של מירי בן צבי.
ספרים של אסתר קווין, רותי קפלר.

אני רוצה לקנות את מפתח אפס של אביגיל לנדא - אהבתי את הספרים הקודמים שלה.
קראתי את האומנת מבלאומן שטראסה וממש אהבתי.
לא מכירה
באותו סגנון גם את לידזי של ח. לוברבום.
לא זוכרת אם קראתי או לא.
אבל היא הוציאה עכשיו ספר שאהבתי. את לא באמת.
הספר בונקר של מירי בן צבי.
לא מכירה
ספרים של אסתר קווין, רותי קפלר.
פחות הסגנון שלי

יש מצב לתקציר?
שתי זירות: זירה א' בחורה בשם ליסי, מדרום אמריקה, שגדלה כל החיים אצל סבתא שלה בלי לצאת מהבית עד גיל 17, אז מחלצים אותה ושולחים אותה לארץ. זירה ב' בחורת אומנה שחוזרת לבית שלה אחרי הרבה שנים. ספר מאד איכותי, גיבורות חמודות שכיף להזדהות איתן, כתיבה משובחת.

יש גם את טיפה לפני הגשם של גיטי ספרין.
האומנת מבלאומן שטראסה של פוריה פיגה.
אמא של הבלגן- רותי קפלר.

אם אוהבים ספרים בעיקר על נשים ונערות, החיים שלהם בזמן שלנו, הווי אמיתי יותר וריאליסטי, המומלצים זה כמו שכתבו פה, דבורי רנד, רותי קפלר, וגם האחרון של . קינן.

אם אוהבים עלילה יותר מקורית לא קוית, אם נקודות בדיוניות, אחרות, עם מתח בעלילה, אז זה הספרים שאני המלצתי עליהם.

ניסיתי להבין מה אני אוהב בספרים...
הספר האחרון שקראתי לדוגמא- לכוד בקוד, הוא בעל עלילה משולבת, בעלת כמה רבדים. היא עובדת כשילוב של מותחן הישרדות, סיפור אישי בגוף ראשון מגיבור שקל מאד להזדהות איתו ו-מתח פסיכולוגי — התרחישים (מטוס שנופל, אי בודד, בונקר, סימני צונאמי) יחד עם הפן הפנימי של החדירה הקוגניטיבית יוצרים קצב חזק שקורא נשאב לתוך הספר. והרבדים של האליגוריה נשארים כמעט לגמרי נסתרים. וכל קורא מוזמן להבין את העומק כהבנתו.

חדש!!!
ניתן להשיג בנקודת מכירה בלעדית בבני ברק!!!
וכן בשאר חנויות הספרים המובחרות...
מומלץ ביותר!
054-854-2148
efrat6861h@ gmail.com

קבצים מצורפים

• קליל-216x326.png
    קליל-216x326.png
    KB 67.6 · צפיות: 97
  • קליל-שטוח.png
    קליל-שטוח.png
    KB 348.1 · צפיות: 93

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה