- הוסף לסימניות
- #1,201
שהשתלטו לו על הראש ואפילו השתילו לו לאלי תודעה חדשה וזיכרונות חדשיםמה הפחיד אותך בספר? אולי זה שהקטע הבדיוני, יכול להפוך בקרוב ללא בדיוני כל כך?
שהשתלטו לו על הראש ואפילו השתילו לו לאלי תודעה חדשה וזיכרונות חדשיםמה הפחיד אותך בספר? אולי זה שהקטע הבדיוני, יכול להפוך בקרוב ללא בדיוני כל כך?
אין בזה שום בעיה.הודעה שפרסמתי בעבר באשכול דומה.
רלוונטי גם עכשיו...![]()
אכן, תשובה הולמת לשלל הטענות שהועלו בהודעתי...אין בזה שום בעיה.
מפורט לעילמה העניין להעלות את זה?
ממש ככה!כן מזכיר את ממלכה במבחן בכל מיני סיטואציות אבל בתור חובבת מושבעות של ממלכה במבחן זה לא הציק לי אלא הפוף- נתן לי עוד ממה שאני אוהבת
תודה!@ת. עקבי
גמרתי את אליסיר והוא מדהים!! ממש ממש יפה וכתוב בצורה מעניינת והעימוד והפונט נוחים לקריאה והעלילה סוחפת בקיצור- מומלץ...
כן מזכיר את ממלכה במבחן בכל מיני סיטואציות אבל בתור חובבת מושבעות של ממלכה במבחן זה לא הציק לי אלא הפוף- נתן לי עוד ממה שאני אוהבת
רק לא הבנתי איך ידיה כ"כ מהר עלה על הדאטרנים, כאילו הוא רק יצא לעולם ברחב וישר נתקל במקרה בדאטרנים ובמזימתם..,
לא נגיש לי, בטח לא מחר עם כל הטרללה של טראמפ...יש לי בבני ברק מלא ספרים
מסכים. גם אני נהניתי מאד מלכוד בקוד. סופסוף ספר מושלם לבחורי ישיבה לבין הזמנים.מעדכנת שקראתי את לכוד בקוד של @ק. כצן והוא ספר מדהים!! עומד להיות הרב מכר הבא בציבור שלנו ללא ספק.
אני באמצע מחוץ לתחום של מ. קינן ולמרות שהעלילה שם מתפתחת בצורה איטית יותר, אני עדיין אוהבת לקרוא את מיה...
מפה - https://drive.google.com/file/d/1n81Hou3nQrjNp0zOjV5fOQ2gWKSbb7bW/view?usp=drive_link@ת.עקבי איך מגיעים לראיון עם חוי בר?
יש אפשרות לקרוא את הראיון בלי להרשם לרשימת תפוצה ?מפה - https://drive.google.com/file/d/1n81Hou3nQrjNp0zOjV5fOQ2gWKSbb7bW/view?usp=drive_link
לידיעה - לא מוסיפה לרשימת תפוצה ללא בקשה מפורשת.
אם אני מבין נכון, זה בדיוק מה שכתבה.יש אפשרות לקרוא את הראיון בלי להרשם לרשימת תפוצה ?
פשוט הקובץ מבקש הרשאת גישה ולא מעוניין להרשם לרשימת תפוצה
אני לא מעוניין להבין, אני רוצה לשמוע במפורשאם אני מבין נכון, זה בדיוק מה שכתבה.
@ת.עקבי אשמח גם לקרוא את הראיון בלי להיכנס לר. התפוצות.
יש אפשרות?
אם אני מבין נכון, זה בדיוק מה שכתבה.
שבקשת גישה לא תגרום לצירוף לקבוצה כל עוד ולא ביקשתם מפורש להצטרף.
אני לא מעוניין להבין, אני רוצה לשמוע במפורש
אכן, כתבתי כך:יש אפשרות לקרוא את הראיון בלי להרשם לרשימת תפוצה ?
פשוט הקובץ מבקש הרשאת גישה ולא מעוניין להרשם לרשימת תפוצה
מפה - https://drive.google.com/file/d/1n81Hou3nQrjNp0zOjV5fOQ2gWKSbb7bW/view?usp=drive_link
לידיעה - לא מוסיפה לרשימת תפוצה ללא בקשה מפורשת.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים