מידע שימושי ספרים חדשים!

מצב
הנושא נעול.
אפשר את הקטלוג של קולמוס?

למישהו יש את המייל של יפה נוף להזמנות?
ואגב למישהו יש מושג מה מגיע יותר מהר: אור החיים או יפה נוף?
יפה נוף מגיע באותו יום.
לא הזמנתי באור החיים כך שאני לא יודעת

ומה עם מישהו כמוני של מיה קינן?
מישהו יודע על מה נסוב הספר-
והיכן הוא התפרסם?

הזמנתי עכשיו מספרי חיים .
מחירים יותר זולים מאור החיים ויפה נוף משלוחים חינם מ100 שקל גם לא לערים מרכזיות מהיום להיום.
0548481926
0548482926
אין לי מניות אצלם, הגעתי אליהם דרך פרסום והופתעתי מהמחירים מאד . רציתי 2 ספרים שאחד מהם היה זול ביפה נוף והשני באור החיים ואצלם שניהם היו במחיר הזול.
מה גם שהם לא רצו משלוח לישוב שלנו.

מחירים יותר זולים מאור החיים ויפה נוף משלוחים חינם מ100 שקל גם לא לערים מרכזיות מהיום להיום.
0548481926
0548482926
אין לי מניות אצלם, הגעתי אליהם דרך פרסום והופתעתי מהמחירים מאד . רציתי 2 ספרים שאחד מהם היה זול ביפה נוף והשני באור החיים ואצלם שניהם היו במחיר הזול.
יש להם גם אתר או משהו?
יש להם ספרים של כל ההוצאות?

1800350036
בד"כ תפוס - לא להתייאש!

0548481926
0548482926

יש פה אולי אשדודיות שרוצות לקנות את הספר של ליבי קליין? אולי נוכל לעשות יחד משלוח ולחסוך את הכסף של המשלוח?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה