מידע שימושי ספרים חדשים!

מצב
הנושא נעול.
הוא המשך של המובלים שותקים
אפשר לקרוא גם בלי הקודם אבל חבל מאוד
זה אותם דמיות אחרי כמה שנים
תודה קראתי את זה
שנים כבר חיכו שייצא החלק השני---

ממש לא, חד משמעי!!
אני קראתי את הספר בתקופה שהוא יצא - שנה שנתיים אחורה
וממש הייתי צריכה להיזכר בפרטים כדי להשלים לעצמי במהלך הקריאה ע'מ להבין את העלילה.
מה גם שהספר הראשון גם מהמם, אז למה לא להנות מושלם?
איך קוראים לספר הראשון?
וזה מה שכתבו שמדבר על כיתה ט'?

הזמנתי את הספר של ליבי קליין מחכה כבר לקבל!!!

יש למשהי לעלות את הקטלוג של קולמוס

תקשיבו,
אני ממש מיואשת,
שולחת מיילים לאור החיים ואין מענה
מנסה להתקשר, אין מענה.
מה יהיה?
אני פוחדת שיהיה סגר מלא ולא יהיו לי ספרים....

יש קצת לחץ...
תחכי קצת בקו בעז"ה יענו לך

יכול להיות שהסיפור נעצר באמצע?
כן, לצערי נאלצתי לקבל החלטה להפסיק את הסיפור.
(מסיבות שונות הסיפור התפרסם בהפסקות גדולות והחלטתי שזה הורס את כל הרצף והמתח. מדובר בז'אנר הרפתקה והיה לי ממש חבל שהקוראים לא יזכרו מי נגד מי)
כך שמרבית הפרקים המשמעותיים מודפסים לראשונה בספר.

חחחח
כולם רצו בסוף כולם ביחד העלו.....

זה בשביל שאם אחד ימחק יהיה עוד לגיבוי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה