מידע שימושי ספרים חדשים!

מצב
הנושא נעול.
סידרה חדשה עם ד'שים מהדמויות האהובות
או שאולי..
או שיעשה הפסקה של כמה שנים! בסדרה ויחזור לאייל כשהוא בשלב שונה בחיים שלו מבוגר יותר
זה יכול להיות אמין מאוד לרצף של הסדרה הזאת וגם יביא משהו חדש על אייל גלבוע

זה דווקא קצת מעצבן לפעמים ,כל הכייף ובמיוחד בסדרות זה להתחבר לגיבורים, להכיר אותם טוב ולהעריץ אותם ;) כמובן...
נכון
לכן סידרה היא יותר שווה מסיפור אחד
אבל כל דבר טוב צריך שיסתיים, ועדיף שיסתיים עם טעם טוב....

או שאולי..
או שיעשה הפסקה של כמה שנים! בסדרה ויחזור לאייל כשהוא בשלב שונה בחיים שלו מבוגר יותר
זה יכול להיות אמין מאוד לרצף של הסדרה הזאת וגם יביא משהו חדש על אייל גלבוע
שיעשה מה שהוא חושב.... אני סומכת עליו/ה
העיקר שיצא כבר עוד ספר....:p

שתיהם....
אולי @יונה ספיר עצמו/עצמה יסכים/תסכים לגלות לקהל מעריציו/מעריציה?

אגב,
תגידו,
האגדה יונה ספיר -זכר או נקבה?
אני רואה שלא סגורים כאן על זה...
100 אחוז בדוק וידוע
יונה ספיר היא אישה בשם **** ******
לכאורה זה כבר אפילו לא סודי, אבל יש כאלו שחושבים שזה כן.....

עריכה: ביקשו ממני לא לספר את הסוד....

נערך לאחרונה ב:
לא נשמע לי...
הכוונה ל ********** המקורית?

מה המקור?
ומה הסיבה להסתרה?
היה הרבה מקומות ששתיהם כתבו בהם במקביל, ובהשוואה מהירה, זה לא אותו אדם.

נכון מאד!!! אין סיכוי שזה בת, גם הדו שיח מאד גברי.
גם לי יותר קל להאמין שזה גבר
השיח\ המושגים\הז'אנר
זה מדי גברי
ואם זאת כן אישה,
אז לדעתי היא צריכה לקבל פרס נובל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה