- הוסף לסימניות
מה יהיה שמו?באתר של אלתר כתוב על הספר של קינן - שיצא לאחר הקורונה..
זה הסיפור שפורסם בקטיפה?
מה יהיה שמו?באתר של אלתר כתוב על הספר של קינן - שיצא לאחר הקורונה..
למה את לא מנסה באתר במקום בטלפון?
https://bitan.co/
https://yefe.co.il/
https://www.alterbooks.co.il/
נראה לי שכןיש ספר חדש של מירי סגל?
אתמול אמרו לי שלא יצאליבי קליין ביפה נוף
טווח אפס אין באור החיים, אין ביפה נוף, אין בקולמוסמיה קינן עדיין לא הגיע לחנויות
טווח אפס יש באור החיים
ליבי קליין ביפה נוף
יפה נוף עושים משלוח לצפון דרך ציטה זה עד חמישה ימי עסקים אז כדאי להזרדזמה למשל?
ספר מתוק ממש כיף וזורם!!!פתאום אחות וקצת מתחת לקו אשמח לשמוע רק מה נושא הספר שאדע שזה אכן מושך אותי
תודה רבה
yefe.co.il
הזמנתי היוםאתמול אמרו לי שלא יצא
מה סגנון הספר "לא מעוקצך" מישי יודעת? ממליצה?
תודה מראש![]()
yefe.co.il
איך הצלחתן להזמין ספרים????????
ב"אור החיים" לא ענו למייל שלי, ובמספר שהם פרסמו יש צליל ניתוק כל הזמן.
פלדהיים יפה נוף (אחרי שהמתנתי בסבלנות ממס' המתנה ה42....) אמרו שהספרים תקועים בסניף הראשי ואין להם איך לשחרר, ועל ספר חדש של מ. קינן הם בכלל לא שמעו...
בביתן הספר הקריאו לי רשימה בלתי נגמרת של ספרי קודש - עד שהתייאשתי.
מה עושים עם ספר לחג??!!
yefe.co.il
אני הזמנתי את טווח אפס באור החייםטווח אפס אין באור החיים
יצא כבר וגם הגיע לחלק מהמזמינים!אתמול אמרו לי שלא יצא
כמה עולה היפה נוף?עושים משלוח?הזמנתי היום
אמרו לי מקודם שרק עוד יומיים אולי יקבלו משלוחאני הזמנתי את טווח אפס באור החיים
את יודעת כמה עולה משלוח או שלך היה בחינם?יפה נוף משלוח חינם מ 120 שקל
אשא עיני עולה בערך 70 לא זוכרת..
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //