מידע שימושי ספרים חדשים!

מצב
הנושא נעול.
משלוח לא חינם
והמחירים יקרים מאד לעומת חנויות אחרות.
אבל נראה שאין ברירה -
ליפה נוף הרבה ספרים נגמרו,
לאור החיים צריך לשלם באופן לא מאובטח בעליל...
הברירה האחרונה זה אלתר.
מרגיז.

אשמח לקבל מידע על ספר חדש של א.קווין, יער העקבות האבודים
לאיזה גיל מתאים?
האם זה סיפור אחד ארוך?

ניסיתי לחייג לאור החיים ע"פ המיס' שנתנו לי במייל שלהם,
אנחנו פה בשביל להקשיב לכם:
חייגו 1800-35-00-36 בין השעות 9:30 בבוקר עד 18:00 בערב,

ומתנתק לי , השיחה נדחית(פלאפון כשר) משהו נתקל? מה זה? יש מס' אחר?

כשתפוס שם זה מתנתק אוטומטית,
פשוט צריך לחייג שוב, ולנדנד
ככה אפשר לתפוס שניה פנויה ללא טלפון..

כמה עולה משלוח באור החיים?

15 ש"ח לקרוב 30 ש"ח לרחוק

רוצה לקנות סדרה או אין מקום לשתיים +מקום לשתיים של רות רפפורט.או עולם חרש/נכה של בתיה ענה.מישהי יכולה להמליץ????
אוהבת סגנון של רגש(בת 25)אשמח לכול המלצה..

@לכאורה. אז אם לא דרך הטלפון, ולא דרך המייל, אז דרך מה אתם ממליצים?

גם ככה לא עונים לך לא בטלפון ולא במייל אז מה הלהיטות להשאיר פרטי אשראי שרק יגבו לך וזהו?

אני ממליצה להשאיר במייל פרטי טלפון שלך לחזרה ולאחר שיחזר אליכם ושתוודאו שההזמנה אכן נקלטה במערכת ויתנו לכם יעד למתי המשלוח יגיע אליכם, תתנו פרטי אשראי. (שוב כי זה רשת מוכרת וכד')

@לכאורה. (מתייגת כי לא מאפשר לי לצטט) אז בעצם מישו פה הציע להתקשר אחרי שבע לחניות עצמן שאז מזינים ישר למערכת, זה כן בטוח?

רוצה לקנות סדרה או אין מקום לשתיים +מקום לשתיים של רות רפפורט.או עולם חרש/נכה של בתיה ענה.מישהי יכולה להמליץ????
עולם חירש/נכה מתאים לקהל היותר בוגר מאשר אין/מקום לשתים

אין מקום ל2 מתאים יותר לנוער
עולם חרש נכה מדהים למבוגרים

@לכאורה. (מתייגת כי לא מאפשר לי לצטט) אז בעצם מישו פה הציע להתקשר אחרי שבע לחניות עצמן שאז מזינים ישר למערכת, זה כן בטוח?

זה בטוח בהחלט.
הלא בטוח זה למסור למייל/ לאיזה טופס חסר טעם שבקלות יוכלו לפרוצו...

@אלי7 א ,
(עכשיו אני מתייגת)
השנייה חזרו אלי עם הזמנה שעשיתי מיום ראשון במייל!! חבר'ה אל ייאוש
לאחר שבאמת וידאתי שהם הולכים להביא לי תמשלוח ואת הספרים שאכן הזמנתי וכו'.
הבאתי אשראי.
שוב,
רק תוודאו קודם ותדברו איתם טלפונית.

איך שינדאו?

ספר מתח?

מישהי יודעת אם הסיפור "כל הנהרות הולכים" שהתפרסם בקראט יצא כספר?

כל הנחלים הולכים מקראט יצא
יש באור החיים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה