מידע שימושי ספרים חדשים!

מצב
הנושא נעול.
ליפה נוף יש אשא עייני של ליבי קליין
ואת קצת מעל הקו של מיכל בורשטיין
משהי יודעת?

אור החיים ענו לי "כן" כששאלתי האם יש להם את הספר של ליבי קליין,
זה הגיוני? יש פה מישהו שקנה מהם את זה?
מתי שלחת ומתי הגיבו לך?
שלחתי להם מייל - נשאר ללא מענה...

הם הגיבו לי היום וגם ברשימה של הספרים שלהם זה כבר מופיע.

איך קוראים לספר על קשב וריכוז שמרים יעל ציירה אותו?
והיכן אפשר להשיג אותו?

אני ביום חמישי הזמנתי ספרים מאלתר ספרים בעיר בני ברק דרך המייל והיה לי מענה מידי ובערב הגיעו הספרים
זה המייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

כל מי שהזמין מאור החיים קיבל באמת תוך 3 ימי עסקים?
כי אנחנו מחכים כבר מיום רביעי שעבר ולא מצליחים להשיג אותם במייל/טלפון
(את הכסף הם גבו)

כל מי שהזמין מאור החיים קיבל באמת תוך 3 ימי עסקים?
כי אנחנו מחכים כבר מיום רביעי שעבר ולא מצליחים להשיג אותם במייל/טלפון
(את הכסף הם גבו)
אני כן. קבלתי תוך שלושה ימי עסקים, לפני השקיעה.......

משהוא יודע אם הספר מקום לשתיים של רות רפפורט הוא המשך רציף לאין מקום לשתיים?
זאת אומרת אם אני לא זוכרת בדיוק את אין מקום לשתיים יש לי מה לקנות את השני?

פעמוני רוח של פ. פקשר יצא?
אם כן מה מסופר שם?
ואיפה מוכרים?
תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה