- הוסף לסימניות
- #1,161
דווקא הספר סגר הרבה פינות ושאלות פתוחות מכל הסדרה..לפי הספר לא נראה שהגענו לסוף
בדיוק מזה אני חוששת...
דווקא הספר סגר הרבה פינות ושאלות פתוחות מכל הסדרה..לפי הספר לא נראה שהגענו לסוף
יצאפעמוני רוח של פ. פקשר יצא?
אם כן מה מסופר שם?
ואיפה מוכרים?
תודה רבה
אולי את תדעי יותר-לא. חבל...
בכל אופן - אני יכולה לשאול את הבת שלו ולעדכן מחר.
הוא תכנן להוציא - כלומר הכל כבר מוכן אבל נתקע בגלל הקורונה ):אולי את תדעי יותר-
זה נכון שחיים גרינבוים הוציא ספר חדש?
הוא פרסם את הספר החדש (אני חושבת בקטלוג של יפה נוף שהגיע בתיבות דואר)אולי את תדעי יותר-
זה נכון שחיים גרינבוים הוציא ספר חדש?
גם אנחנו הזמנו מהם ביום חמישי שעבר (לא האחרון) וגבו את התשלום, שבוע שעבר יצרו קשר פעם אחת שספר אחד חסר, ועדכנו שהמשלוח מתעכב אבל עד יום שישי זה יגיע, היום יום ראשון בערב המשלוח לא הגיע, ואין שום מענה למייל[ים].כל מי שהזמין מאור החיים קיבל באמת תוך 3 ימי עסקים?
כי אנחנו מחכים כבר מיום רביעי שעבר ולא מצליחים להשיג אותם במייל/טלפון
(את הכסף הם גבו)
אפשר לנסות את ספרי חיים, אני גרה בירושלים -הזמנתי היום והגיע תוך 20 דקות, נראה לי שיש להם שרות משלוחים ממש טוב.מישהו מכיר מקום להזמין ממנו ספרים באזור המרכז ויגיע לפני החג?
בעיקרון אמרו עליהם דברים מאוד טובמי הזמין ספרים מקולמוס?
@ליבי קליין האם החברה הזו אמינה? הזמנתי מהם את הספר החדש ועוד אחד מהסדרה הקודמת
כבר ביום שני שעבר ועדיין לא הגיע..
והם לא עונים לי תשובה ברורה!!
וגם עד שהם עונים...
פצצה של חנות!!!!!מי הזמין ספרים מקולמוס?
@ליבי קליין האם החברה הזו אמינה? הזמנתי מהם את הספר החדש ועוד אחד מהסדרה הקודמת
כבר ביום שני שעבר ועדיין לא הגיע..
והם לא עונים לי תשובה ברורה!!
וגם עד שהם עונים...
תנסו אצל קולמוס ספריםמישהו מכיר מקום להזמין ממנו ספרים באזור המרכז ויגיע לפני החג?
מה הטלפון?תנסו אצל קולמוס ספרים
לבני ברק הם כבר לא ישלחו אבל לכל עיר אחרת כן
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //