של מיכל בורשטיין,של מי הספר? איפה קנית?
אני די בררנית אז נחמד לקבל המלצה טובה!
עדיין רלוונטי להזמין שם? או שכבר מדי מאוחר להשבוע...משנת יוסף מוכרת השבוע ספרים חדשים במחירים טובים
למשל:
55 ₪
- ספר ואז בא הכתוב
מוצרי חנוכה יחידה
מאת משה גוטמן, דמויות אנושיות מתוכנו בעיצומה של מבוכה משתקת ... נתקלים במאמר חז"ל או רעיון מוסרי ...... שיוצרים בהם נקודת מפנה....
68 ₪
- ספר טווח אפס
מוצרי חנוכה יחידה
דרמת מתח חדשה וחריפה מאת יונה ספיר
62 ₪
- ספר פעמוני רוח
מוצרי חנוכה יחידה
דרמה, מאת פנינה פקשר
55 ₪
- ספר קודיאל
מוצרי חנוכה יחידה
סיפור מתח לילדים מבוסס על משליהם של גדולי ישראל, מאת ק. קצן
32 ₪
- ספר מול העניים שלי 3
מוצרי חנוכה יחידה
חוויות מליבם של ילדים, מאת קובי לוי,
55 ₪
- ספר קומיקס - הפחדנים הנועזים 3
מוצרי חנוכה
מאת נח רובין
32 ₪
- ספר קומיקס שובב עם לב זהב
מוצרי חנוכה יחידה
סיפורו של יענקלה השובב הגדול בפולין והתמודדותו במלחמה, מאת חיים ולדר
מיכלבררתי, ואמרו לי שרשתות הספרים ממשיכות עם המשלוחים.
כך שאפשר להזמין ספרים ולקבל עד הבית.
(משלוח חינם מסכום מסוים שמשתנה מרשת לרשת).
ועכשיו אין את ההצפה שהיתה לפני פסח,
אז אפשר פשוט להזמין ולקבל מהר.
(לשבת הזו שמרתי לי לקרוא את 'סתם אחות' של ש' גליק)..
מבינה אותך מאד.להמשך פחות התחברתי באופן אישי, כי בינינו, למי קורה מה שקרה להם???
כל הנחלים מהמם.אני קניתי את פעמוני רוח, כל הנחלים הולכים ומבט לאחור
נהניתי מאוד, ממליצה בעיקר על כל החלים הולכים של ח.לוברבום
התכוונת ל"פתאום אחות"???(לשבת הזו שמרתי לי לקרוא את 'סתם אחות' של ש' גליק)..
כן. עורכת עכשיו.התכוונת ל"פתאום אחות"???
ברורמבינה אותך מאד.
אבל כשאת רוצה להעלות תמונת מצב למודעות, את חייבת להביא גם את הקיצוניות השניה.
להקיף את הנושא מעוד כיוון, כדי לפתוח צוהר לעולם שמנגד.
וזה מה שיוצר את החיבור וההבנה העמוקה למקום שהם היו בו בהתחלה.
שימי לב שבסוף הספר הם נשארו באותו מצב, אבל התובנות שלהם הרבה יותר עמוקות,
דווקא כי הם חוו מהכיוון השני של המתרס.
תיזזתי כאן עם רמזים, כדי שתביני למה התכוונתי, ומצד שני- לא לעשות ספוילר.
מקוה שהצלחתי לענות על המשימה הקשוחה![]()
שתלתי טוויסט נוסף.פתאום היה טוויסט שלא תכננתי אותו וזה נתן כיוון שונה לגמרי
אני דוקא ציפיתי לנפילה....שתלתי טוויסט נוסף.
למרות שהיה נראה לעין שאוטוטו תגיע נפילה מכיוון אחד,
הנפילה הזו הגיעה דווקא מהמקום שנחשב הרבה יותר בטוח.
וזה מתוך הנחה שהרבה פעמים דברים נשמעים לנו לא בטוחים, אז אנחנו מרפים מהם ומרגישים שפעלנו נכון,
ואז נופלים דווקא במקום אחר.
כלומר בקטעים הללו לא תמיד האינטואיציה עובדת נכון, וכשמדובר בסיכון, עדיף לברר אלפי פעמים מאשר לסמוך על אינטואיציה.
ושמחה שאהבת. תודה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //