- הוסף לסימניות
- #1,441
כתבה ממש יפה ומגרה...מצ"ב:
אולי נקנה לשבועות.
כתבה ממש יפה ומגרה...מצ"ב:
יש שם אקשן מידי פעם, אבל בעיקר רגש.מה הכיוון שלו?
רגש או אקשן?
רק אני מאוכזבתלמי שהתעניין:
מען לא ידוע של חיים גרינבוים.
סיפורים סיפורים, חלקם התפרסמו בעבר במגזיני חג של יתד וכד',
ספר מעולה. כתוב טוב, מעניין וממש מגוון.
ממליצה!
לא יודעת מה להגיד לך.רק אני מאוכזבת?
חיכיתי לאיזה מותחן טוב כמו צואה או תיק מקסיקו....
שווה לקנות? אני לא כ"כ בקטע של סיפורים סיפורים, אוף![]()
למה אני לא מצליחה להיכנס לאשכול הזה?מידע שימושי - ספרים חדשים - השערות השערות לגביי עתידו של אייל גלבוע... ובכלל, על סדדרת מרגל להשכרה @מימימו בשבילך..![]()
אז זה הדמות שמככבת אצלו בלילות.
בזמני חלמנו על הרב החכם בסיפורים של ליהמן.
מקפיצה כדי לעדכן שב"ה, הודפסה מהדורה נוספת. ואונה לקורונהלצערי, לא יכולה לעזור. היינו אמורים להדפיס מהדורה נוספת, והקורונה השיגה אותנו. ניסיתי לברר לך אם יש עותקים בחנויות פרטיות, אבל עוד לא קיבלתי תשובה.
לא רוצה לסכסך, אבל כתוב בספר שלה: ד. נויגרשל. ולא ד'.מתח, ד' נויגרשל) יצא
זה מפני שלא נתנו לי לעשות את ההגהות... אצלי זה לא היה עובר.לא רוצה לסכסך, אבל כתוב בספר שלה: ד. נויגרשל. ולא ד'.
זה לא מחוסר מודעות, אלא הבנתי שכך מקובל היום.זה מפני שלא נתנו לי לעשות את ההגהות... אצלי זה לא היה עובר.
קשה לי להניח (אבל לא בדקתי), ואם אמנם היא סולחת על זה אז זו לא פעם ראשונה שאפשר לברך עליה 'מתיר אסורים'...אולי גם האקדמיה סולחת על זה.
יפה נוף - פלדהייםמישהו יודע איפה אפשר להשיג את הספרים:
המשך יבוא של דבורי רנד
אסתריקה נתנו בה אמון - בתיה פרומן
ושיבולים שנותרו בשדה של רותי קפלר
תודה!
איןןןןןיש המשך ליוזבד, איסתרק, וכו?
או שהספר החדש לא מדבר על זה??
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //