מידע שימושי ספרים טיפוליים לילדים

• הוסף לסימניות
כאמא לילדים בגילאים שונים, מוצאת את עצמי מחפשת חומר איכותי וטוב שדרכו אוכל לעבד אתם נושאים רגשיים שונים - בדגש על סיפורים טיפוליים שיעניקו לנו מצד אחד זמן סיפור חוויתי ומצד שני יאפשרו לעבד בצורה חווייתית סיטואציות רגשיות.

אשמח מאד להמלצות הן מפי הורים והן מפי מטפלות בתחום.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לאסתי הס יש ספרים בשיתוף עם פתחיה.
יש לה סדרה של ''מדברים חברית" - פונץ' קונה חיוך, פונץ' המשקפיים וחוק השניים''.
ויש סדרה של ''יש עצה'' - לי יש את - כשאמא עיפה.
הילדים שלי ממש אוהבים את הספרים שלה, דבר ראשון - הציורים שלה מתוקים ומושכים.
ועל הדרך - המסר....
בסוף הספר היא מפרסמת שאפשר לשלוח לה למייל estihesאין לכתוב כתובת מייל
בקשה לקבל חוברת - הדרך השלישית לספר סיפור.
כשאני מקריאה לילדים בשבת, אני חושבת שביום ראשון מיד אשלח לה מייל לבקש.... :rolleyes:

• הוסף לסימניות
השבוע הקראתי לילדים ספר ספרייה מהגן של אחיינית.
כמה שהקראתי - רצו עוד פעם.
הולכת לחפש אותו ולרכוש בעז"ה.
לספר קוראים: "נמלולה"(יעל שטיינר/שטיין אם אני לא טועה)

• הוסף לסימניות
ראיתי היום ביפה נוף
לא יודעת אם זה ספר סיפורי

• הוסף לסימניות
ראיתי היום ביפה נוף
לא יודעת אם זה ספר סיפורי
אשתי קראה פעם אחת מתוך הספר אמא תרפיה ואני מוכרח לציין כי לראשונה הרגשנו מהפך בכל הגישה בבית! אחרי שניסינו כמו כולם את כל השיטות והקורסים...
במילה אחת מהפך :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה