ספרים ללימוד איור דמויות

• פותח הנושא levy
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
איפה אפשר להשיג דרך האינטרנט?

• הוסף לסימניות
מאיזה סגנון? אפשר למצוא מלאאאא דברים במלאאא מקומות. ממליצה youtube (אם לא חסום)
או חיפוש בגוגל וככה אפשר להגיע למלא מקומות.

• הוסף לסימניות
כמובן שיש גם ספרים ממש בPDF שאפשר להוריד. שוב- תלוי איזה סגנון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליהיא;1335006:
כמובן שיש גם ספרים ממש בPDF שאפשר להוריד. שוב- תלוי איזה סגנון.

מנגה למשל :)
יש לך איזה ספר טוב בpdf?

• הוסף לסימניות
יש לי אתרים וספרים PDF של מנגה מאוד מפורטים ויפים. אבל גם לא מצונזרים כ"כ, בגדים מינימלים למשל וכדו'.

• הוסף לסימניות
אני אסביר את עצמי יותר ע"מ שתוכלו לעזור לי:
מכרה שלי מארה"ב רוצה ללמוד איור.
הבעיה ששם כמעט לא מלמדים את זה.
המלצתי לה לקנות ספרים- היא לא יודעת איפה.
אז אמרתי לה שתנסה לשוטט באינטרנט.
היא לא מצאה.
יש לכם אתר כלשהו? שאפשר להוריד ממנו ספרים?
או שהוא יכול לכוון היכן ניתן לקנות ספרים?
לה יש אינטרנט פתוח.

• הוסף לסימניות
הבנתי, ראיתי למשל באמזון יש מלאאא ספרים ללימוד ציור, שוב אפשר לעשות חיפוש באנטרנט "learn to draw buy" וזה מה שיצא http://www.amazon.com/You-Can-Draw-30-Days/dp/0738212415
יש למטה הרבה אופציות לספרים.
גם תלוי בסגנון שהיא רוצה, ולא חייב שהוציא כסף על ספרים יש מדריכים אינטרנטיים מדהימים לצפייה ישירה. ובהרבה אתרי רכישה אנטרנטיים אפשר לרשום מילים בסיסיות על 'ספרים, ציור' ויעלו מלא אופציות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה