נכתב ע"י שוקולד לבן;507903:בתחום הקופירייטינג יצא לפני חצי שנה ספרה של יערה ביסמוט (קופירייטרית מדהימה, בעלת תשובה - לפי מה שמופיע באתר שלה. מקום ראשון בגוגל כשמכניסים את המילה קופירייטר או פרוספקט!): 'איך לכתוב כמו קופירייטר?'
הספר נותן את כללי הבסיס לכתיבת סלוגן, פרוספקט, מאמר באינטרנט ועוד.
נכתב ע"י פוס;507963:בנושא המיתוג מומלץ לקרוא את No Logo של נעמי קליין (למתקשים, יש את זה גם בסרט).
מחכים, מרתק, מעמיק, ובעיקר - שנוי מאוד במחלוקת...
בהצלחה.
נכתב ע"י hadas;507644:ב"חנויות הספרים המובחרות" כסטימצקי, צומת ספרים וכדו' (ולא אור החיים...) תוכלי להתרשם מספריו של הפרסומאי דוד פוגל. מומלץ!
נכתב ע"י mig;507975:יש מצב לפתוח כאן ספרית השאלה?
נכתב ע"י מרדכי;508005:רעיונות שכדאי לגנוב [לא עמוק מדי, אבל הוסיף לי כל מיני משהויים קטנים].
נכתב ע"י דינקיס;508024:הפרסום על פי אוגילבי - דיויד אוגילבי
ספר יסוד לפרסומאים.
אין בנכתב לעיל שום נטילת אחריות לרמתו הרוחנית של הספר. רוב הספרים בנושא שיווק ופרסום אינם נקיים דים, וד"ל.
נכתב ע"י מרדכי;508005:אינני מכיר את כל ספריו [אם יש לו כמה], אך מעיון בספרו בעל השם הצואתי [*** של פרסום] ממש לא עושה רושם שניתן להחכים ממנו. לפי מה שזכור לי [ושוב, מרפרוף בתוך שטח החנות] זה נראה יותר ניסיון של ספר שמבטא את דעותיו האישיות [ולא המקצועיות] בכל הנוגע לתחום הפרסום ולתחומים נוספים. עשה עלי רושם רע ומיותר. לא קניתי.
כן קניתי [וקראתי ונהניתי]: רעיונות שכדאי לגנוב [לא עמוק מדי, אבל הוסיף לי כל מיני משהויים קטנים]. הקוד היצירתי [כן עמוק, יסודי מאוד].
קניתי עוד כמה ספרים, ע"פ המלצות, אך היות ולא סיימתי לקרוא אותם ביסודיות, לא אמליץ בינתיים על אחד מהם. עוד חזון למועד...
ואחרון לסיום. קיבלתי לאחרונה המלצה [מפירסומאי ותיק ומלומד. אפילו חילוני, אמיתי כזה, עם קרחת חשופה...] לספר של פיליפ קוטלר, נ"ל ששמו ניהול השיווק, 2 כרכים. נאמר לי שהוא ספר יסוד. לא בדקתי. לא קראתי.
נכתב ע"י כתיבה נכונה;508033:אולי אתה או מישהו יודע איפה און איך אפשר לקבל ספרים אלו בארה"ב?
או אולי מישהו רוצה להיפטר מספרים כאלו כמו 'רעיונות שכדאי לגנוב' ו'הקוד היצירתי? יש לי קרובי משפחה בארץ בירושלים, בבני ברק, ובביתר. יש למישהו?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים