דרוש מידע ספרים לנערות

• פותח הנושא \:
  • פורסם בתאריך
הספר תשע לפנות בוקר, על מה הסיפור?
(פחות או יותר, ברעיון)

(פחות או יותר, ברעיון)
אחד הספרים הספרים!
מעניין חדשני
כתוב בצורה קולחת הדמויות מאפיינות היטב
העלילה קולחת
והכי חשוב זה לא עוד סיפורי שוויגער חמות וכו נושא מענין ולא מוכר
ממליצה בחם....

(פחות או יותר, ברעיון)
על קבוצה של יהודים שהוחבאה בשנות השואה ע"י נאצים
וגם שנים ארוכות אחרי השואה המשיכו להחביא אותם בלי לומר להם שהשואה הסתיימה מזמן.
עלילה מהממת ומרתקת.
העלילה מתמקדת בעיקר בשנים שאחרי השואה (אם אני לא טועה אז משהו כמו חמישים שנה אחרי).

אחותי בסין מאד קרץ לי,
מי שמספיק לקרוא עד החג, שישאיר התרשמות.
בכלל אם יש מישהו שגמר ספר מהחדשים, אשמח לשמוע.
אולי נעשה החלפת ספרים בהמשך.
אני הייתי רוצה את שמעתי מאחורי הפרגוד...
בסוף קנית?
כתבתי על זה באן

הקישור לא עובד...
בסוף קניתי את צומת ניו יורק - קרית ספר של רינה יגר,
קיבלתי עליו המלצות מקוראות קטיפה,
ומאד מאד נהניתי... היה יפה, זורם והסגנון אחר, לא נדוש או קלושי.
רק חבל שנגמר מהר מידי! והתור שלו כבר ארוך.
מקווה לקרוא בקרוב את "גבולות האושר" של מלוביצקי, ו"אחותי לשעבר" של תמר מור.

נ.ב.
הפרק הראשון של "בחצר האחורית" היה מאד מבטיח,
אבל לצערי, אין לי זאטוט בגיל... [מכירות את זה?!]

שניה לפני האור - רותי קפלר.

ילדה כמובן להורים גרושים שחווה את זה בעצמה
אה סליחה לא קראתי את הלפני :)
עדין נראה לי שזה מיועד לקבל בוגר וילדה לא תבין דקויות, וספק אם היתרון של ההזדהות שאולי היא תקבל מהספר, יגבר על הרבה חסרונות של דברים שלא מתאימים לגיל. לדעתי כמובן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה